Μπέττυ Μαγγίρα: Γιατί δεν λέει την ηλικία της

Η ηρωίδα που υποδύεται η Μπέττυ Μαγγρία στο Mamma Mia, η Τάνια, έχει ένα άγχος με την εικόνα της και το χρόνο. Ποια είναι, όμως, η δική της σχέση με το χρόνο; Η γνωστή showwoman ποζάρει και μιλά για όλα -εκτός από την ηλικία της- στο περιοδικό People. Μιλά για τη συνεργασία της με την Δέσποινα Βανδή, την καθημερινότητα της ως μητέρας, τα μυστικά του look της, αλλά και πώς διαχειρίστηκε το θέμα της ζήλιας στο γάμο της.

“Τον σιχαίνομαι το χρόνο που περνά τόσο γρήγορα, δεν μου αρέσει καθόλου! Μέχρι στιγμής είμαι μια χαρά με τον εαυτό μου, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου που μεγαλώνω. Θεωρώ ότι τα νιάτα είναι υπέροχα και είναι κρίμα που όταν είμαστε στη δεκαετία των 20 δεν έχουμε τα μυαλά που έχουμε αργότερα. Παρ’ όλα αυτά, κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της. Στη φάση που είμαι τώρα νιώθω καλύτερα από ποτέ, γιατί ξέρω πολύ καλά τι θέλω και πώς να το ζητήσω. Πιστεύω πως η γυναίκα όσο μεγαλώνει γίνεται πολύ καλύτερη. Για τον άντρα δεν ξέρω αν ισχύει αυτό!”, παραδέχεται.

Θα έκανε μια αισθητική επέμβαση αν κάτι πάνω της την ενοχλούσε; “Είμαι υπέρ των επεμβάσεων όταν γίνονται με μέτρο και όριο. Παρακολουθώ, όμως, κάποιες εκπομπές στο E! Entertainment, όπου συνειδητοποιείς πως μπορεί να γίνουν επικίνδυνη εμμονή. Βλέπεις γυναίκες που παραμορφώνονται από τις πλαστικές, αλλά νομίζουν ότι είναι πιο όμορφες, έτσι όλο αυτό γίνεται ασθένεια. Αλλά αν μία κοπέλα δεν έχει καθόλου στήθος, έχει γαμψή μύτη και θέλει να νιώσει καλύτερα, γιατί να μην το κάνει; Aν είχα πάνω μου κάτι που με ενοχλούσε πολύ, δεν θα φοβόμουν τη λύση της επέμβασης”.

Έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της σόουμπιζ. Ακόμα και μετά από δύο εγκυμοσύνες η σιλουέτα της είναι αψεγάδιαστη. Η ίδια, όμως, παραδέχεται πως έχει περάσει από την παγίδα του να ακολουθεί επικίνδυνες τελικά δίαιτες, προκειμένου να χάσει βάρος. “Όταν πρωτοξεκινούσα, μου έγιναν υποδείξεις ότι έπρεπε να χάσω κάποια κιλά. Ήμουν ούτως ή άλλως ηλικιακά στη φάση που οι κοπέλες μετά το σχολείο είναι λίγο πιο γεμάτες, δεν έχουν αποκτήσει ακόμα τη γυναικεία τους εικόνα. Επειδή εκείνη την περίοδο ήθελα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ, πέρασα τη φάση της δίαιτας, αλλά δεν απέδωσε, δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να στερούμαι. Το σιχαίνομαι και θεωρώ ότι οι «δίαιτες για όλους» όπως πλασάρονται είναι πολύ λάθος. Αν θες να χάσεις κιλά πρέπει να πας σε έναν ειδικό γιατρό, για να ακολουθήσεις μια διατροφή σύμφωνα με τις ανάγκες του δικού σου οργανισμού. Το μόνο που κατάφερα τότε ήταν να χάσω κάποια κιλά, καταπονώντας τον οργανισμό μου, με αποτέλεσμα να πάω στο γιατρό και να μου πει πως κινδυνεύω να πάθω αναιμία.”

Μετά τις εγκυμοσύνες αγχώθηκε να επανέλθει στα κιλά της; “Όχι. Ειδικά στην πρώτη το απόλαυσα πολύ! Και στις δύο εγκυμοσύνες πήρα 13-15 κιλά. Επίσης θεωρώ ότι είμαι πιο όμορφη με λίγα παραπάνω κιλά. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη τα κιλά έφυγαν από μόνα τους, αφού όταν ήρθε η πρόταση για το Your Face Sounds Familiar η δεύτερη κόρη μου ήταν 3 μηνών. Με το τρέξιμο πάντα χάνω κιλά. Και τώρα που δεν το ήθελα, έχασα λόγω κούρασης.”

Πάντως δεν της αρέσει να λέει την ηλικία της. “Δεν μου αρέσει να τη λέω γιατί με σοκάρουν οι αριθμοί, όχι επειδή είναι μικροί ή μεγάλοι, αλλά γιατί με κάνουν να συνειδητοποιώ πως ο χρόνος μου τελειώνει και δεν θα προλάβω να κάνω αυτά που έχω σκεφτεί και ονειρευτεί”.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More