Μπορείς να μαντέψεις ποιος Έλληνας ηθοποιός είναι το αγοράκι της φωτογραφίας;

Μια παιδική του φωτογραφία μοιράστηκε ο αγαπημένος ηθοποιός στον λογαριασμό του στο instagram. Χρησιμοποιώντας το γνωστό του χιούμορ, σχολίασε το γεγονός ότι οι γονείς του τον έβαλαν να ποζάρει στον συγκεκριμένο τοίχο!

Σίγουρα είναι δύσκολο να καταλάβεις ποιος είναι γιατί τα μαλλιά του είναι κατάξανθα. Ωστόσο, είχε σαν παιδί το ίδιο γλυκό χαμόγελο που έχει και σήμερα που έχει μεγαλώσει και έχει κάνει μια αξιόλογη καριέρα στο χώρο της υποκριτικής.

Ο λόγος για τον Αντίνοο Αλμπάνη τον οποίο απολαμβάνουμε φέτος στην θεατρική παράσταση “Η όπερα της πεντάρας”.

src=/files/Image/NEWS/2016/FEBRUARY/29-02/almpanis.jpg

Το αριστούργημα των Μπέρτολτ Μπρεχτ – Κουρτ Βάιλ παρουσιάζεται στο Θέατρο Παλλάς από τις 24 Φεβρουαρίου σε μετάφραση Γιώργου Δεπάστα και σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά.

src=/files/Image/NEWS/2016/FEBRUARY/29-02/pallas1.jpg

«Η όπερα της πεντάρας» μπορεί να δανείζεται στοιχεία από πολλά και διαφορετικά είδη θεάτρου, αλλά τελικά αποτελεί ενα ιδιαίτερο θεατρικό είδος από μόνη της. Και αυτή ακριβώς είναι η μεγάλη δυσκολία, αλλά και η μεγάλη πρόκληση για ένα σύγχρονο ανέβασμα: μέσα από μια προσεκτική και θαρραλέα προσέγγιση, να αναδειχθούν η καθαρότητα, η εκρηκτικότητα και η ψυχαγωγική δύναμη που συνθέτουν τον κόσμο του υπέροχου αυτού έργου.

Read More

And More