Νίκος Αλιάγας: Oι διακοπές στην Ελλάδα και η βραδινή έξοδος με την όμορφη σύζυγό του! [pics]

Μπορεί ο Νίκος Αλιάγας να μένει μόνιμα στο Παρίσι και οι Γάλλοι να τον λατρεύουν αλλά εκείνος δεν ξεχνά την αγαπημένη του πατρίδα και τουλάχιστον δυο φορές το χρόνο έρχεται με την σύζυγό του Τίνα Γρηγορίου για διακοπές.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής πέρασε την Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα με την οικογένειά του, που εδώ και λίγο καιρό αριθμεί άλλο ένα μέλος αφού τον Ιούλιο το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι! Ο Νίκος και σύζυγός του περνάνε υπέροχα στην Ελλάδα και φέτος διασκέδασαν στην Ακτή Πειραιώς με τα τραγούδια του Γιώργου Νταλάρα, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Γιάννη Κότσιρα και του Γιάννη Ζουγανέλη!

Ο παρουσιαστής αγαπάει τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αφού και πέρσι την Πρωτοχρονιά είχε δει το πρόγραμμά του με τον Πάνο Μουζουράκη. Δες εδώ

Το ζευγάρι που ο ερχομός του γιου τους δυνάμωσε ακόμα περισσότερο τον έρωτά τους, διασδέδασε με την ψυχή του όλο το βράδυ. Τραγούδησαν, έβγαλαν φωτογραφίες και κοινές selfie και πέρασαν μια εκπληκτική βραδιά!


Read More

And More