Νίνο για τη σύζυγό του: “Με την Χρυσή είμαστε από άλλους πλανήτες”

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του album “Έρχεται η νύχτα”, αναλύει το παρελθόν του με αυτοκριτική διάθεση, οραματίζεται το μέλλον, ευγνωμονεί την τύχη, ευχαριστεί το Θεό, νιώθει γεμάτος ως καλλιτέχνης και οικογενειάρχης. Ο Νίνο φωτογραφίζεται για το περιοδικό Hello! και δηλώνει έτοιμος για όλα!

Ο τραγουδιστής, που αυτό το διάστημα εμφανίζεται στο Gotham μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή, από την πρώτη στιγμή είχε αυτό που λέμε star quality. Η μουσική είναι αυτό που τον ορίζει και πλέον και η οικογένειά του, τα παιδιά του και η σύζυγός του, Χρυσή Βαρδινογιάννη. Μιλώντας στον Άρη Καβατζίκη υπογραμμίζει πώς άλλαξε τη ζωή του αλλά και τα όνειρα που κάνει για το μέλλον το δικό του και της οικογένειάς του.

“Πριν γεννηθούν τα παιδιά μου, ό,τι κι αν έκανα ήταν για να αισθάνονται περήφανοι οι γονείς μου. Τώρα αυτό άλλαξε. Μόλις είδα την πλάτη του γιου μου να βγαίνει (σ.σ. ήταν παρών στον τοκετό), είπα πως πλέον λειτουργώ μόνο για αυτά. Θέλω όταν μεγαλώσουν να καταλάβουν ότι μπορείς να πέσεις και να ξανασηκωθείς, να κατακτήσεις τον κόσμο, αλλά και να τον χάσεις. Να ξέρουν ότι μπορείς να δημιουργήσεις πολλά από το μηδέν”, υποστηρίζει.

Μετάνιωσε που έγινε πατέρας σε νεαρή ηλικία; “Καθόλου. Ίσα-ίσα,το χαίρομαι. Το αίμα μου θα βράζει ακόμα, όταν αρχίσει να βράζει και το δικό τους.”

Η Χρυσή άλλαξε τη ζωή του; “Η ζωή μου είναι πριν και μετά τα παιδιά. Αλλά τα παιδιά τα γέννησε η Χρυσή”. Ο ίδιος τονίζει ωστόσο ότι δεν έχει αλλάξει αλλά τα παιδιά του έχουν αλλάξει τη ζωή του.

Πώς γίνεται αυτό; “Γιατί το πρωί με φωνάζουν “μπαμπά”. Η ζωή είναι διαφορετική, όχι στο μυαλό μου. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι γονιός. Η γυναίκα είναι προετοιμασμένη να γίνει μητέρα, αλλά στον άνδρα δε συμβαίνει αυτό. Κι εκεί γίνεται ένα μπέρδεμα, με τη γυναίκα να απαιτεί από τον άνδρα να καταλάβει.”

Για το αν θέλει να γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς, είπε: “Έχουμε δυο παιδιά, που ήρθαν πολύ γρήγορα. Για 36 μήνες ήμασταν στη διαδικασία προσαρμογής. Τώρα πρέπει να τα απολαύσουμε. Έχει ο Θεός.”

Τέλος, για τη σύζυγό του ανέφερε το κοινό σημείο και το τελείως διαφορετικό. “Έχουμε μεγαλώσει πολύ διαφορετικά, είμαστε από άλλους πλανήτες. Δε θεωρώ ότι κάποιος απ’ αυτούς είναι σωστός και ο άλλος. Όμως, όπως τα έφερε η ζωή, αυτοί οι δυο πλανήτες συναντήθηκαν. Είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Αλλά ξαφνικά ακούμε ένα ωραίο τραγούδι και λιώνουμε και οι δύο από ευχαρίστηση. Μας συνδέουν πολλά.”

Διάβασε περισσότερα στο Hello! που κυκλοφορεί

Read More

And More