Ντορέττα Παπαδημητρίου: “Είμαι κι εγώ στο 65% των τηλεθεατών του Survivor μαζί με τους γιους μου”

Έναν μήνα στον τηλεοπτικό αέρα του Σκάι κλείνει αυτήν την εβδομάδα η Ντορέττα Παπαδημητρίου, κάνοντας τρελό «Παζάρι» και μάλιστα με νούμερα τηλεθέασης που ξεπερνούν το 16% στο νεανικό κοινό!

Το τηλεπαιχνίδι «Κάνε παζάρι», που προβάλλεται καθημερινά στις 18.50, θα μας κρατήσει συντροφιά έως το τέλος Ιουλίου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή θα πάρει το πράσινο φως και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στην «Espresso» για την αποδοχή του κόσμου. «Περνάω τόσο καλά στο στούντιο! Κάθε φορά γεμίζει με 150 άτομα, ένα ένθερμο κοινό, που παρακολουθεί τους 12 παίκτες κάθε επεισοδίου να κερδίζουν πλούσια δώρα. Είμαστε από τα μοναδικά παιχνίδια στην ελληνική τηλεόραση που μοιράζει σε τόσο πολλούς παίκτες τόσο σημαντικά δώρα ανά επεισόδιο», είπε.

Και συνέχισε: «Το κοινό είναι αυτό που μου δίνει δύναμη να βελτιώνομαι και θέλω να τονίσω ότι ουδέποτε με συνέκρινε κάποιος ή κάποια με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Το βλέπουν σαν μια νέα εκδοχή του παιχνιδιού, όπου εγώ καταθέτω κάτι διαφορετικό από αυτό που έδωσε ο Ανδρέας. Είναι όλοι τους πολύ θετικοί και με μια καλή κουβέντα στο στόμα. Και αυτό είναι πολύ εμψυχωτικό, καθώς αυτές τις δύσκολα οικονομικά εποχές για την Ελλάδα το θέμα είναι όλοι να περνάμε ευχάριστα, τηλεθεατές και παρουσιαστές».

Ποιοι είναι, όμως, οι πιο φανατικοί τηλεθεατές της; «Οι δυο γιοι μου, οι οποίοι αυτήν την ώρα έχουν τελειώσει τα μαθήματά τους και βλέπουν μανιωδώς «Παζάρι». Έχουν και μεγάλη αγωνία για το ποιος θα κερδίσει».

Για το αν παρακολουθεί το μεγάλο hit του σταθμού, το «Survivor», απάντησε γελώντας: «Είμαι κι εγώ στο 65% των τηλεθεατών μαζί με τους γιους μου. Αυτό που κατάφερε η διευθύντρια προγράμματος Αλκηστις Μαραγκουδάκη είναι να συστήσει το συγκεκριμένο ριάλιτι σε μια γενιά τηλεθεατών που δεν είχαν ξαναδεί μια τέτοια παραγωγή. Μπράβο σε όσους είχαν τα κότσια να συμμετέχουν, αλλά εγώ δεν θα συμμετείχα, γιατί δεν θα μπορούσα να στερηθώ τα παιδιά μου για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα».

Read More

And More