Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έτσι ξεπερνάει το άγχος της!

Mπορεί από το “Dancing with the stars 3”, όπου η Ντορέττα Παπαδημητρίου στέφθηκε νικήτρια, να έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια, ωστόσο η αγάπη της για το χορό φαίνεται πως παραμένει ακόμα και σήμερα.

Συνεχίζει να πηγαίνει στην σχολή χορού που διατηρεί ο Παύλος Μανογιαννάκης στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου με την ονομασία “Dance Legend”.

Ο Παύλος ήταν ο παρτενέρ της στο talent show του ΑΝΤ1. Οι δυο τους διατηρούν από τότε φιλικές σχέσεις, ενώ η Ντορέττα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα –όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τής το επιτρέπουν– τον επισκέπτεται και οι δυο τους χορεύουν για τουλάχιστον ένα δίωρο.

«Δεν είχα καμία σχέση ποτέ με το χορό πριν από το talent show, αλλά όντως είναι πολύ καλή γυμναστική και έχω δει αλλαγή στο κορμί μου. Ο χορός πλέον κυλάει στις φλέβες μου, ξεπερνάω έτσι το άγχος μου…», έχει πει χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό της.

Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που κάνει έναρξη στα «Καλημερούδια» του MEGA δοκιμάζοντας κάποιες από τις χορευτικές φιγούρες που έμαθε την προηγούμενη μέρα στο μάθημά της με τον Παύλο!

Διάβασε περισσότερα στο YOU

Read More

And More