Ντορέττα Παπαδημητρίου: Θα ήταν αφελές να μπω στη διαδικασία της μάχης με τον Γιώργο και τη Φαίη

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου φωτογραφίζεται και μιλάει για τους συνεργάτες της, τις αλλαγές που θα γίνουν στην εκπομπή της, τα νούμερα τηλεθέασης, τα περιστατικά που συζητήθηκαν, τους γιους της, αλλά και αυτό που δεν έκανε ποτέ στην προσωπική της ζωή στο περιοδικό People.

Για τους δύσκολους αντιπάλους της στην πρωινή ζώνη, τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και τα νούμερα της τηλεθέασης αναφέρει: “Προσωπικά, δεν το βλέπω σαν μάχη, γιατί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι κάνουν πρωινό έξι χρόνια. Εμείς τώρα ξεκινήσαμε. Εκ των πραγμάτων, θέλουμε το χρόνο μας για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και να δέσει η εκπομπή. Θα ήταν αφελές να μπω στη διαδικασία της μάχης με το “καλημέρα” σας απέναντι σε ανθρώπους που κάνουν αυτή τη δουλειά πολλά χρόνια”

Για την ανάληψη της ευθύνης μιας δύσκολης ζώνης είπε: “Όταν πάω να κάνω μια δουλειά, δεν κάθομαι να σκεφτώ τι έχει γίνει πριν, ποιος ήρθε και ποιος έφυγε. Όταν δέχτηκα να κάνω το πρωινό, δεν είχα και ούτε έχω στο μυαλό μου πως θα το κάνω για μία μόνο χρονιά και μετά θα φύγω. Η πρόθεση του καναλιού ήταν να κάνουμε το πρωινό και να ψάξουμε να βρούμε μια συνταγή και έναν τύπο εκπομπής που θα έχει διάρκεια. Και το Mega θέλει να επενδύσει σε αυτό, ώστε να μην μπει σε μια διαδικασία του χρόνου να ψάχνει μια καινούρια ιδέα, με άλλα πρόσωπα… Στο τέλος της σεζόν θα γίνει ξανά μια κουβέντα, γιατί το κανάλι μπορεί να μην είναι ευχαριστημένο ή να συντρέχουν κι άλλοι λόγοι. Θα πρέπει να συζητήσουμε”.

Για τον ντόρο που έγινε πως τα Καλημερούδια κόπηκαν από το Mega Κύπρου δήλωσε: “Κατά καιρούς, έχουμε διαβάσει και ακούσει πολλά που δεν ισχύουν. Ωστόσο, κανείς δεν μπήκε στον κόπο να πάρει ένα τηλέφωνο και να ρωτήσει. Με ενοχλεί, αλλά δεν θα δώσω και ιδιαίτερη σημασία. Επίσης, δεν θεωρώ πως κάποιος θέλει να μου ρίξει λάσπη. Δεν έχω τέτοια σύνδρομα καταδίωξης. Υπάρχουν άνθρωποι που κρίνουν με επιθετικό τρόπο, όχι μόνο τη δική μας εκπομπή, αλλά και πολλές άλλες. Δεν υπάρχει εκπομπή που να είναι στο απυρόβλητο”.

Όσο για τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στην εκπομπή της: “Μέχρι στιγμής δεν έχουμε συζητήσει για αλλαγές προσώπων, αλλά για αλλαγές στη θεματολογία. Μπορεί, όμως, να δείτε κάποια νέα πρόσωπα σε ενότητες που δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει να παίζονται στην εκπομπή. Πρόσωπα που θα εμφανίζονται στο πλατό μία δύο φορές την εβδομάδα. Από εκεί και πέρα η βασική μας πεντάδα θα παραμείνει η ίδια” λέει και βάζει μια τελεία στα σενάρια που έκαναν λόγο για αποχώρηση της Μαριέλλας Σαββίδου.

Read More

And More