O Μάρκος Σεφερλής σε έναν διαφορετικό ρόλο!

Ο Μάρκος Σεφερλής μας έχει συνηθίσει σε αστεία σκετς και ξεκαρδιστικές ατάκες. Αυτή τη φορά όμως καλείται να αναλάβει έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο και δεν περιλαμβάνει θεατρική σκηνή. Ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός, που αναμφισβήτητα έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό, θα είναι ένας από τους κεντρικούς ομιλητές σε ένα πρωτοποριακό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες στην Αθήνα.

Μπορεί αυτό το διάστημα να κάνει “Delivery Γέλιου” σε όλη την Ελλάδα με την ομώνυμη θεατρική παράσταση αλλά κάπου ανάμεσα στους σταθμούς προετοιμάζεται και για την παρουσίασή του στο συνέδριο. Ο ίδιος ενημέρωσε για αυτό τους διαδικτυακούς του φίλους.

Τι είναι αυτό το συνέδριο; Την Τετάρτη 17 Μαΐου, στο αμφιθέατρο του OTE Academy θα πραγματοποιηθεί το πρώτο συνέδριο Social Experience Forum που στοχεύει στην ανάδειξη της σημασίας του digital marketing και των εμπειριών που παρέχει και δημιουργεί.

Αναγνωρισμένα ελληνικά και διεθνή brands, διακεκριμένοι digital Experts, σημαντικοί επιχειρηματίες & top influencers θα παρουσιάσουν σημαντικά case studies & best practices της παγκόσμιας αγοράς, εστιάζοντας όχι μόνο στις πλέον αναγνωρισμένες πρακτικές αλλά παρουσιάζοντας κυρίως τις τάσεις του μέλλοντος. Ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι και ο Μάρκος Σεφερλής.

Read More

And More