Ο Σάκης Ρουβάς στην Κύπρο για μεγάλο μουσικό event! Φωτογραφίες και βίντεο

Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες ο Σάκης Ρουβάς! Και δεν είναι μόνος… Μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, την Δέσποινα Βανδή την Έλενα Παπαρίζου και τις Μέλισσες θα πάρει μέρος στο μεγαλύτερο μουσικό event της Κύπρου που θα γίνει την Τετάρτη στη Λευκωσία.

Χθες, ο κορυφαίος σταρ, Σάκης Ρουβάς έφτασε στο αεροδρόμιο της Κύπρου και κατευθύνθηκε στην πόλη της Λευκωσίας για τη συνέντευξη τύπου!

Σήμερα, το πρωί, λίγες ώρες πριν το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της Κύπρου, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στο ΓΣΠ στη Λευκωσία, ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στο studio του ραδιοφωνικού σταθμού SFERA 96,8 και αποθεώθηκε από το πλήθος των fans που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τις εγκαταστάσεις του Φιλελεύθερου!

Δες βίντεο με όσα είπε για το show αλλά και για την σχέση του με την Κύπρο

Καθ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης του Σάκη, δεκάδες fans είχαν συγκεντρωθεί έξω από το studio, ενώ τα social media του Σάκη γέμισαν από σχόλια και μηνύματα αγάπης και ανυπομονησίας για την αυριανή του εμφάνιση στη σκηνή!
Λίγα λόγια για την συναυλία της Τετάρτης

Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Έλενα Παπαρίζου, οι Μέλισσες και Guest Star ο Σάκης Ρουβάς, συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή του ΓΣΠ, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 9.00 το βράδυ. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τους αγαπημένους του καλλιτέχνες, σε ένα μοναδικό ανατρεπτικό show που θα καθηλώσει τους πάντες, σε μια φαντασμαγορική σκηνή.
Πάνω από 150 συντελεστές συμμετέχουν για την προετοιμασία και διεξαγωγή της μεγαλύτερης συναυλίας που γίνεται φέτος στην Κύπρο, ενώ καθημερινά οι πρόβες στην Αθήνα γίνονται όλο και πιο εντατικές, με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη και χορογραφίες της Chali Jennings.
Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Έλενα Παπαρίζου, Μέλισσες, και Guest Star ο Σάκης Ρουβάς! Μια μεγάλη βραδιά γεμάτη ενέργεια, πολύ μουσική, ανατροπές, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό της Κύπρου, ένα μουσικό ταξίδι με τις μεγαλύτερες τους επιτυχίες, μοναδικά ντουέτα και την κοινή τους εμφάνιση στο κλείσιμο της βραδιάς.
*Η εμφάνιση του Σάκη Ρουβά είναι αφιερωμένη στο πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης “Συμμετοχή”.

Read More

And More