Ορφέας Αυγουστίδης: Η “εισβολή” σε γνωστή σειρά, ο γάμος της μητέρας του και η δημόσια εμφάνιση στο κέντρο!

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι από τους πιο ταλαντούχος ηθοποιούς της νέας γενιάς. Σίγουρα στα δυνατά του χαρτιά είναι και η εμφάνισή του αλλά και το γεγονός ότι είναι γιος δύο σημαντικών ηθοποιών, του Ντίνου Αυγουστίδη και της Μαρίας Τζομπανάκη.

Την μεγάλη αδυναμία που έχει στη μητέρα του την διαπιστώσαμε ξανά, πριν από λίγες μέρες, όταν τον είδαμε να την παραδίδει νύφη στον αγαπημένο της Γιάννη Βάλβη. “Ο γιος μου είναι το παράσημο της ζωής μου”, δήλωσε η ηθοποιός σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο Happy Day εξηγώντας πως την συνόδευσε εκείνος αφού ο πατέρας της δεν ζει.Το ότι ήταν στον γάμο και με κράτησε δυνατά, δείχνει την στάση του απέναντι στον γάμου μου”, συνέχισε η Μαρία Τζομπανάκη.

Μαμά και γιος έχουν πολύ δυνατή σχέση. Ωστόσο, ο Ορφέας δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ το όνομά της μητέρας του ή του πατέρα του και κάνει τα δικά του βήματα στο χώρο. Με αξιόλογες θεατρικές, κινηματογραφικές αλλά και τηλεοπτικές συμμετοχές.

Σύντομα, θα τον δούμε να “εισβάλει” στο“Ταμάμ”. Στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 ο Ορφέας θα έχει ρόλο έκπληξη!


Τέτα Καμπουρέλη, Βασίλης Γκουρούσης, Ορφέας Αυγουστίδης

Λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς, τον είδαμε στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της American Eagle στην Ερμού. Αν και κάνει σπάνια κοσμικές εμφανίσεις, ο γοητευτικός ηθοποιός βρέθηκε ανάμεσα στους καλεσμένους του opening.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More