Πέγκυ Ζήνα: Επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του X – Factor

Την καλύτερη φάση της ζωής της, διανύει η Πέγκυ Ζήνα. Λαμπερή και ανανεωμένη τραγούδησε στο Shamone μετά την απονομή του πλατινένιου της δίσκου με τίτλο «Πάρα πολλά».

Μάλιστα σε συνέντευξη που έδωσε στη Σοφία Τσίπα και τον Σκάι εξέφρασε την χαρά της για το πλατινένιο άλμπουμ της σε μια εποχή δύσκολη για τον περισσότερο κόσμο.

Σε ερώτηση για τις δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε και για το αν θα κατέβαινε σε πορεία η Πέγκυ Ζήνα δήλωσε ότι δεν έχει πάει ποτέ σε πορεία διαμαρτυρίας αλλά με χαρά θα πήγαινε να διαδηλώσει για τα κεκτημένα της τρίτης ηλικίας και την παιδεία.

Η Σοφία Τσίπα τη ρώτησε επίσης για το πως θα αντιδρούσε αν ανέβαινε στην πίστα του μαγαζιού που τραγουδάει ένας πολιτικός για να χορέψει ζεϊμπέκικο και η δημοφιλής καλλιτέχνις απάντησε πως δεν θα τον έδιωχνε. Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μου αρέσει να πυροβολώ ανθρώπους και καταστάσεις. Έχει πολύ δίκιο ο κόσμος που έχει απηυδήσει αλλά δεν θα ήθελα να τα βάλλω με κανέναν άνθρωπο από κανένα κόμμα. Γιατί βλέπω όποιο κόμμα κι αν ανεβαίνει στην κορυφή ο ηγέτης του μέσα σε τρεις μήνες ασπρίζει. Κι αυτό συμβαίνει τα τελευταία πέντε χρόνια. Σημαίνει ότι δεν είναι εύκολο το πράγμα. Είναι χαλασμένο από κάτω.»

Στην ερώτηση της Σοφίας για το κατά πόσο είναι προκλητικό ένας πολιτικός να χορεύει στα μπουζούκια στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε απάντησε: «Ίσως είναι προκλητικό και θα καταλάβω όσους το θεωρούν προκλητικό αλλά θα καταλάβω και τον ίδιο αν μου πει ένα βράδυ θέλω να ξεφύγω γιατί είμαι άνθρωπος κι εγώ.»

Σε σχέση με το Χ-Factor που θα προβληθεί σε λίγους μήνες από την τηλεόραση του Σκάι δήλωσε ότι είναι το κατάλληλο timing για να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του show και ότι θα δίκαιη και ποτέ αγενής.

Read More

And More