Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Διαλέγει ρούχα για την κόρη της

Η Λυδία της είναι η μεγάλη της αδυναμία και είναι πλέον ενός έτους. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι ξετρελαμένη με την κόρη της και φυσικά φροντίζει να μην την αποχωρίζεται πολλές ώρες παρά μόνο όταν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις ή δεν μπορεί να την πάρει μαζί της. Πρόσφατα, βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό των βορείων προαστίων να αγοράζει ρούχα για εκείνη.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αγόρασε μωρουδιακά στο Μαρούσι από γνωστό brand που επιλέγουν πολλές επώνυμες μαμάδες για τα παιδιά τους. Την ίδια μέρα βρέθηκαν στο κατάστημα και οι φίλες της, Έλενα Ασημακοπούλου και η Έυη Φραγκάκη.

Όλες τους με ενθουσιασμό επισκέφτηκαν το stand με τα μοναδικά σχέδια και χρώματα της φετινής συλλογής. Πιστές στο brand δεν έχασαν ευκαιρία να δείξουν την προτίμηση τους για τα υψηλής ποιότητας υφάσματα που θα κάνουν τα παιδιά τους να ξεχωρίσουν και αυτό το καλοκαίρι.

Με ένα μοναδικό stand στην κεντρική είσοδο στον 2ο όροφο του εμπορικού κέντρου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γλυκό υποβρύχιο, όμορφες μουσικές επιλογές αλλά και να θαυμάσουν τη νέα συλλογή.

Read More

And More