Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η extreme φωτογράφιση λίγο πριν γεννήσει και τα τρυφερά λόγια για το μωρό της!

Μια extreme φωτογράφιση για γνωστή εταιρεία αθλητικών ρούχων έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, λίγες μόνο ημέρες πριν περάσει το κατώφλι του μαιευτηρίου για να φέρει στον κόσμο την κορούλα της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Φώτη Μπερνάρντο.

Η ηθοποιός εκτός από την φωτογράφιση έγραψε και σε blog, μεταφέροντας εκεί τις σκέψεις τους φόβους της και εκδηλώνοντας την μεγάλη αγάπη της, σε αυτό το πλασματάκι που κουβαλάει μέσα της σχεδόν 9 μήνες και δεν έχει ακόμα αντικρύσει το προσωπάκι του.


Διάβασε μερικά από τα συγκινητικά και αληθινά λόγια που έγραψε:

“10 μέρες πριν γεννήσω..
Είμαι 2 άνθρωποι σε ένα. Μεταφορικά και κυριολεκτικά.Φαντάσου το σώμα σου να εμπεριέχει έναν έτοιμο άνθρωπο που προσπαθεί να βγει στο φως… Όλα τα νοιώθω σε άλλη κλίμακα. Μεγάλα.
Όταν βρω κάτι αστείο με πιάνει νευρικό και δεν μπορώ ν’ αναπνεύσω απ’ τα γέλια. Κι όταν στενοχωριέμαι η τραγωδός μέσα μου δικαιώνεται επιτέλους.Ορμονικό πάρτυ λέγεται αυτό.Με ρωτάνε όλοι αν έχω άγχος , που θα ζήσω λέει την πιο ωραία στιγμή της ζωής μου.
Δεν θα το ονόμαζα έτσι κι ας έχει όλα τα χαρακτηριστικά του.Προσμονή ίσως. Σε τρελή υπερβολή. Πώς θα γίνει, πού θα είμαι, θα έχει κίνηση στο δρόμο? την κάτσαμε αν είναι 3 το μεσημέρι…Και 3 το πρωί νά ναι πάλι την κάτσαμε…
Και η στιγμή που θα τη δούμε πρώτη φορά… Θα την αντέξω τόση έκρηξη αγάπης? Και μετά? Θα μας αγαπήσει όσο εμείς? Κι άλλα χιλιάδες…Μετά από αυτό το ταξίδι των 9 μηνών, έχω αλλάξει εκτός από σώμα και μυαλά.
Έχω απόλυτο σεβασμό σε ό,τι γεννά, και μετά μεγαλώνει τον σπόρο του με αγάπη. Όχι ότι πριν δεν είχα, αλλά θέλει τρελά κότσια, αν χρειαστεί, να ακυρώσεις όσα είσαι, πρεσβεύεις, πιστεύεις για ένα συναίσθημα.
Γιατί αρχικά αυτό είναι. Όλα μέσα σου αλλάζουν, η χημεία σου αλλάζει, μετακινείται το σύμπαν για να χωρέσει ένας άλλος άνθρωπος. Δεν έχει εγωισμούς εδώ. Μόνο αγάπη”…

Read More

And More