Ποια κυρία της ελληνικής showbiz φόρεσε αυτή τη γούνα σε θεατρική πρεμιέρα; Φωτογραφίες

Όχι δεν θα μπορούσε να είναι καμία άλλη… Μόνο αυτή… Η απόλυτη αειθαλής σταρ, Ζωζώ Σαπουντζάκη!

Η Ζωζώ, βρέθηκε χθες μαζί με σχεδόν όλη την ελληνική showbiz στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης ” Όπερα της πεντάρας” και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του TLIFE και τον Πέτρο Χόντο.


Η Ζωζώ, ήταν για μια ακόμη φορά απαστράπτουσα με μακριά φαρδιά παντελόνα, clutch bag,πέδιλα και φυσικά αυτή τη γούνα ριγμένη στους ώμους της


Η Ζωζώ Σαπουντζάκη που παρά τα 80 της χρόνια συνεχίζει να εργάζεται και να κάνει show είναι η προσωποποίση της χαράς και της αισιοδοξίας και αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που ακτινοβολεί χωρίς καν να μιλήσει.

Λίγα λόγια για το έργο

Η ΟΠΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ», το αριστουργηματικό έργο των Μπέρτολτ Μπρεχτ – Κουρτ Βάιλ πρόκειται να παρουσιαστεί στο Θέατρο Παλλάς από τις 24 Φεβρουαρίου σε μετάφραση Γιώργου Δεπάστα και σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά.
Σε έναν δυνατό πολυπληθή θίασο, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι: Χρήστος Λούλης (Μακχήθ), Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (Κυρία Πίτσαμ), Άγγελος Παπαδημητρίου (Κύριος Πίτσαμ), Λυδία Φωτοπούλου (Τζέννυ), Νίκος Καραθάνος (Αφηγητής, Αστυνόμος Μπράουν), Νάντια Κοντογεώργη (Πόλλυ), Κίκα Γεωργίου (Λούσυ), ενώ τους πλαισιώνει ζωντανά 12μελής ορχήστρα.

Read More

And More