Ποια σύντροφος (και συνεργάτης) γνωστού ηθοποιού έκλεψε την “παράσταση” με την υπέροχη πλάτη της; Φωτογραφίες

Mπορεί η παράσταση Mr Love με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την Τζένη Διαγούπη να ήταν εκπληκτική και να απέσπασε το χειροκρότημα του κόσμου, αλλά μετά την “παράσταση” μετά, έκλεψε η σύντροφος του πρωταγωνιστή αλλά και συνεργάτης του έργου, Χριστίνα Κοντοβά!

Η όμορφη Χριστίνα έχει αναλάβει την επιμέλεια των κοστουμιών της παράστασης και βρέθηκε χθες στην πρεμιέρα με …διπλό ρόλο. Και για την δουλειά της αλλά και για να καμαρώσει στη σκηνή τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο!


Φορώντας ένα μαύρο μάξι σικ φόρεμα που αναδείκνυε την λεπτή σιλουέτα της, η Χριστίνα τράβηξε πάνω της όλα τα φλας!

Με τον Αντώνη Λουδάρο

Όλοι οι συντελεστές στη σκηνή!

Λίγα λόγια για το έργο:
Εκείνος, Ο MR LOVE, ένας γοητευτικός προικοθήρας και απατεωνίσκος που ασκεί γοητεία σε γυναίκες με «κουσούρι» όπως χαρακτηριστικά λέει κ ο ίδιος. Εκείνη η Αδελαίδα Πίντσιν , το «κουσούρι», μια ευτραφής ταπεινή καπελού ρομαντική με συναισθήματα και οικονομίες στην άκρη. Ο θύτης και το θύμα…που πέφτει στην αγκαλιά του από τον ξαφνικό έρωτα που της χτυπάει την πόρτα, τον παντρεύεται , το σκάει μαζί του από το σπίτι και τη δουλειά της και πάει σε ένα φτηνό ξενοδοχείο όπου εκεί διαδραματίζεται η τελευταία πράξη του έργου και της σχέσης τους…Εκεί θα ανακαλύψει τη δική της αλήθεια αλλά και τη δική του, μυστηριακή , καταλυτική, γοητευτική . Θα τον πείσει να μείνει κοντά της και να αλλάξει ζωή; Η αλήθεια της και τα συναισθήματά της θα τον κάνουν να ανακαλύψει την χαμένη αγάπη; Θα μπορέσουν να αγαπησουν τις πληγές του παρελθόντος τους κ να ζησουν μαζί; Ή μήπως το σκοτεινό παρελθόν είναι πιο δυνατό ;
Τα σκηνικά του Διονύση Χριστοφυλογιάννη,
τα κοστούμια της Χριστίνας Κοντοβά και οι φωτισμοί
του Χρήστου Τζιόγκα.
Φωτογραφίες Γιώργος Καλφαμανώλης
Βοηθός Σκηνοθέτη Βασίλης Κουλακιώτης

Read More

And More