Πώς είναι σήμερα το super model των 90ς Philippa Mathews! [pics]

Ήταν από τα πιο hot μοντέλα της δεκαετίας του ΄90 μαζί με την Έλενα Κουντουρά και τη Βίκυ Κουλιανού! Η Φιλίππα Μάθιους (Philippa Mathews), έκανε πασαρέλα και πολλά εξώφυλλα και φωτογραφίσεις στα μεγαλύτερα περιοδικά. Κατάγεται από την Αυστραλία αλλά ερωτεύτηκε την Ελλάδα και έμεινε εδώ για να ζήσει και να κάνει καριέρα.

Ξανθιά, θεωρητική εντυπωσιακή και πανέμορφη με απίστευτο κορμί γρήγορα ξεχωρίζει και το τηλέφωνό της χτυπάει συνέχεια για δουλειές σε μια εποχή που στην Ελλάδα το lifestyle ανθίζει!

Το 1996 μετά από μια πετυχημένη πορεία στο χώρο, αποφασίζει να αποσυρθεί! Ερωτεύεται και παντρεύεται τον επιχειρηματία Αλέξη Θεοδωρίδη. Η ζωή της αλλάζει και το ζευγάρι αποφασίζει να μετακομίσει στην πατρίδα της την Αυστραλία και να ζήσει εκεί. Η Φιλίππα αποκτά από τον γάμο της δυο υπέροχα αγόρια τον Νίκος και τον Κρις. Το ζευγάρι, λίγα χρόνια μετά χωρίζει, αλλά διατηρεί άψογες σχέσεις και έχουν ως βασική προτεραιότητα τα παιδιά τους.


Ο γιος της Κρις που είναι κούκλος, ακολουθεί τα βήματα της μητέρας του και αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αθήνα. Χθες μάλιστα συναντήθηκε με τον καλό φίλο της μητέρας του Βασίλειο Κωστέτσο! Δες εδώ


Το μοντέλο σε πρόσφατες φωτογραφίες της

Σήμερα η Φιλίππα συνεχίζει να είναι μια κούκλα και περήφανη όσο ποτέ για τους άνδρες της ζωής της που είναι βέβεια τα καμάρια της οι δυο γιοι της!


Read More

And More