Ρούλα Κορομηλά: Η έκπληξη του Σάκη Ρουβά που έκανε τη Ρούλα να συγκινηθεί! Βίντεο

Μια λαμπερή πρεμιέρα με πολλές εκπλήξεις είδαμε το Σάββατο το βράδυ στο ΕPSILON! H Ρούλα Κορομηλά, έλαμπε μέσα στο μπλε κοστούμι της ενώ από τις δυνατές στιγμές του show, ήταν η έκπληξη που έκαναν οι συνεργάτες της αλλά και ο… ίδιος ο Σάκης Ρουβάς στη Ρούλα!

Ο Σάκης ταξίδεψε απευθείας από Κύπρο, όπου βρέθηκε για τα Madame Figaro Awards, το Cyprus Days Film Festival με το Chevalier και για δράσεις με τη Συμμετοχή.. και βρέθηκε στο πλατό της πρεμιέρας του BRAVO Ρούλα. Έδειξε για ακόμα μια φορά το μεγαλείο της ψυχής του και το πόσο αγαπά τους φίλους του, θέλοντας να βρεθεί δίπλα της μεταφέροντας την αγάπη και την ενέργεια του στην πολυαναμενομενη τηλεοπτική της επιστροφή.

Η έκπληξη συντονίστηκε από την ομάδα της Ρούλας, χωρίς να γνωρίζει η ίδια κάτι.. Η Ρούλα τα …έχασε όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ο Σάκης! Η συγκίνηση της τεράστια και όλοι στο πλατό εμφανώς φορτισμένοι με δάκρυα στα μάτια για τη συνάντηση αυτή.
Ο Σάκης λαμπερός και στυλάτος ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή αρχή στη Ρούλα κάνοντας υπόκλιση και με χειροφίλημα! Η Ρούλα συγκινημένη του ζήτησε άλλη μια αγκαλιά ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα συγκίνησης

Δες το βίντεο

Read More

And More