Σάκης Ρουβάς: Η δυνατή σχέση με τους fans του και η έκπληξη που τους ετοιμάζει!

Ο Σάκης Ρουβάς είναι από τους Έλληνες καλλιτέχνες με το μεγαλύτερο και το πιο δραστήριο fan club. Το #SakisArmy τον ακολουθεί παντού και είναι πάντα σε ετοιμότητα. Άλλωστε κι εκείνος φροντίζει να τους ενεργοποιεί με τον τρόπο που επικοινωνεί μαζί τους που είναι ολοένα και πιο άμεσος.

Ένα δυνατό εργαλείο του Σάκη Ρουβά είναι τα social media του. Ο ίδιος χειρίζεται άψογα τη νέα τεχνολογία και φροντίζει να ενημερώνεται για κάθε εξέλιξή της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα live στο instagram που έκαναν την εμφάνισή τους στην Ελλάδα πολύ πρόσφατα.

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν από τους πρώτους που τα αξιοποίησε και με εντυπωσιακά αποτελέσματα αφού τα live του έχουν χιλιάδες viewers!

Σε ένα από αυτά τα live στο instagram ο Σάκης Ρουβάς ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι σύντομα έρχεται ένα νέο τραγούδι. Πρόκειται για ένα κομμάτι που θα σε κάνει να τον ερωτευτείς! Ξανά!


Το τραγούδι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE, θα κυκλοφορήσει την ημέρα των ερωτευμένων. Ο τίτλος του είναι “Ζήτημα Ζωής” και σίγουρα μας δίνει μία ιδέα για τον δυνατό στίχο που θα έχει ενώ θα μας εντυπωσιάσει και με την καταπληκτική μουσική του.

Το νέο ερωτικό τραγούδι του Σάκη Ρουβά θα συμπληρώσει τη μεγάλη λίστα με τις επιτυχές του που παραμένουν διαχρονικές ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει με ένα ασπρόμαυρο video υψηλής αισθητικής.


O Σάκης Ρουβάς μας έχει συνηθίσει σε υψηλών προδιαγραφών music videos ενώ φημίζεται για την υψηλή ποιότητα των projects του. Μέχρι να παρουσιάσει το #ZitimaZois φροντίζει να ξετρελαίνει τους θαυμαστές του sexy selfies, όπως η παραπάνω!

Read More

And More