Σάκης Ρουβάς: Ξεσήκωσε την Κόκκινη Πλατεία! Καρέ καρέ όσα κάνει στη Μόσχα

Από την Κυριακή το πρωί ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται στην παγωμένη Μόσχα. Ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης ταξίδεψε μέχρι την παγωμένη πρωτεύουσα της Ρωσίας -με θερμοκρασίες να είναι κάτω από το μηδέν- καθώς είναι επικεφαλής ενός καλλιτεχνικού προγράμματος που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού του έτους Ελλάδας – Ρωσίας.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις περισσότερα για την εκδήλωση

Ο Σάκης θα εμφανιστεί μαζί με άλλους αγαπημένους Έλληνες και Ρώσους καλλιτέχνες στο Κρεμλίνο απόψε το βράδυ. Ωστόσο, ο χρόνος παραμονής του στη χώρα είναι γεμάτος από φωτογραφίσεις και συνεντεύξεις σε ελληνικά αλλά και ρωσικά media που έδειξαν από την πρώτη στιγμή έντονο ενδιαφέρον για το πρόσωπό του.

Νωρίτερα τη Δευτέρα, ο Σάκης βρέθηκε στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας και φυσικά έγινε αυτό που γίνεται πάντα! Τι κι αν βρίσκεται στη Ρωσία! Ρωσίδες fans τον αναγνώρισαν κι έσπευσαν για να πάρουν αυτόγραφο, να φωτογραφηθούν και να βγάλουν selfie μαζί του.

Το ενδιαφέρον όλων είναι στραμμένο στην κεντρική σκηνή του κορυφαίου χώρου πολιτιστικών εκδηλώσεων της ρωσικής πρωτεύουσας και όλοι ανυπομονούν για την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά που θα τραγουδήσει τόσο στα ρώσικα όσο και στα ελληνικά!

Η μεγαλοπρεπής εκδήλωση θα δώσει τη δυνατότητα στους 6.000 προσκεκλημένους να επικοινωνήσουν με τη δύναμη της κουλτούρα των δύο χωρών.


Και δες κι ένα στιγμιότυπο από το instagram story του Σάκη!

Η εκδήλωση κύρους πραγματοποιείται από την Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας. Με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, του Στρατιωτικού Ιστορικού Ιδρύματος της Ρωσίας, της ομάδας για συνεργασία του Συμβουλίου Συνεργασίας της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας με το Κοινοβούλιο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Γενικός χορηγός της εκδήλωσης, η οποία αναμένεται να είναι ένα από τα πιο λαμπρά γεγονότα του αφιερωματικού έτους, είναι το “Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ιβάν Σαββίδη”.

Read More

And More