Πίσω στην κορυφή της σελίδας
02.10.2015 | 21:30

Σάκης Ρουβάς: “Οι ιδέες των νέων παιδιών θα αλλάξουν τη ζωή μας”

Σάκης Ρουβάς: “Οι ιδέες των νέων παιδιών θα αλλάξουν τη ζωή μας”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές στην όμορφη Κρήτη, ο Σάκης Ρουβάς ταξίδεψε σε ένα ακόμα αγαπημένο του νησί. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ βρέθηκε στην Κύπρο ως ο πρεσβευτής του προγράμματος «Συμμετοχή».

Η εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης διοργάνωσε ένα νέο διαγωνισμό για παιδιά του δημοτικού και ο Σάκης δεν θα μπορούσε να λείπει από την παρουσίασή του. Με τη συνέντευξη Τύπου δόθηκε και η έναρξη του διαγωνισμού!

 

Σήμερα εγκαινιάσαμε με τη @symmetochi της Χαραλαμπίδης Κρίστης και το @universityofcyprus την πρώτη εικαστική εγκατάσταση στο δημοτικό σχολείο "Χατζηγεωργάκης Κορνέσιος". Ο Παγκύπριος διαγωνισμός "Πολίτες του Μέλλοντος" συνεχίζεται και ενώνει τους μαθητές με τους φοιτητές, δυναμώνοντας το κύμα αγάπης και προσφοράς σε όλη την Κύπρο! Το κύμα της ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ! #symmetochi #cyprus #support

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις


Οι μαθητές από όλα σχολεία της Κύπρου θα κληθούν να διαμορφώσουν πρώτα την ιδέα για την αρχιτεκτονική κατασκευή που θέλουν και να ετοιμάσουν φάκελο με την πρόταση τους. Την εξέλιξη και την υλοποίηση του έργου και της ιδέας των μαθητών αναλαμβάνουν οι φοιτητές Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Κύπρου με χρηματοδότηση 100 χιλιάδων ευρώ από το πρόγραμμα «Συμμετοχή». Οι αρχιτεκτονικές κατασκευές προορίζονται για χρήση από τα παιδιά ως εικαστικές εγκαταστάσεις δημιουργικών δραστηριοτήτων.

“Κι εγώ μεγάλωσα μέσα από πολλές δύσκολες καταστάσεις, με πάρα πολύ μεγάλη αγωνία για το μέλλον. Βλέποντας, λοιπόν, αυτά τα παιδιά να δημιουργούν και να βάζουν βάση για το μέλλον, είναι ότι πιο όμορφο μπορώ να σκεφτώ. Οι καινοτόμες ιδέες κι αυτό που πραγματικά θα αλλάξει τη ζωή μας είναι αυτό που θα έρθει μέσα από τις ιδέες των νέων παιδιών”, δήλωσε ο Σάκης στην παρουσίαση που έγινε στο δημοτικό σχολειό Χατζηγεωργάκη – Κορνέσιου στη Λευκωσία.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10