Σάκης Ρουβάς: Οι πρώτες εικόνες που ανέβασε στο Snapchat

Τις τεράστιες δυνατότητες που σου δίνουν τα social media εκμεταλλεύεται ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, που αγαπά τις νέες τεχνολογίες και έχει αποδείξει ότι είναι δεινός χρήστης τους, βρήκε έναν ακόμη τρόπο να κάνει τους θαυμαστές του να ξετρελαθούν. Δημιούργησε λογαριασμό στο Snapchat και μέσα σε λίγες μόνο ώρες απέκτησε εκατοντάδες φίλους.

Η αγωνία τους ήταν μεγάλη για το ποιες θα είναι οι πρώτες εικόνες που θα μοιραστεί ο Σάκης από την καθημερινότητά του και εκείνος δεν άργησε να ανταποκριθεί σε αυτό. Η πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε ήταν, το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από το καμαρίνι του στο Estate όπου συνεχίζει τις εμφανίσεις του με τους Onirama.

Στη συνέχεια, ανέβασε ένα selfie video από την την ώρα που βρισκόταν στο stage. Το κοινό που βρισκόταν στο αγαπημένο club της πόλης τον αποθέωνε, όπως κάνει κάθε Παρασκευή και Σάββατο, την ώρα που ο Σάκης ερμήνευε μία από τις αγαπημένες επιτυχίες του.

Φαίνεται πως ο Σάκης απολαμβάνει αυτό το νέο μέσο διάδρασης με τους fans του και φρόντισε να κοινοποιήσει ένα από τα επόμενα βίντεο και στο instagram.

Read More

And More