Σίσσυ Φειδά: Μία ακόμη χλιδάτη γωνιά στο γραφείο της

Ξεχωρίζει για το στιλ και την ιδιαίτερη αισθητική της. Η Σίσσυ Φειδά φροντίζει να έχει τη δική της “ταυτότητα” τόσο στην εμφάνισή της όσο και στο χώρο της. Η γνωστή interior designer επιμελείται και τον χώρο των αγαπημένων της προσώπων και φυσικά όταν της το ζητούν σε επαγγελματικό επίπεδο. Άλλωστε λατρεύει τη δουλειά της και της αρέσει να ψάχνει τρόπους να κάνει τους χώρους που διακοσμεί μοναδικούς.

Το τελευταίο διάστημα η Σίσσυ Φειδά έχει εκδηλώσει μια αδυναμία στους πολύτιμους λίθους και στις πιο πολυτελείς γωνιές. Έχει μοιραστεί αρκετές στιγμές της εν ώρα εργασίας όπου βλέπουμε να κυριαρχεί αυτό το στοιχείο. Επιδιώκει να δουλεύει σε ευχάριστο περιβάλλον καθώς οι ώρες που αφιερώνει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι αρκετές. Πρόσφατα, μοιράστηκε μία ακόμα χλιδάτη γωνιά στο γραφείο της.

Όλες οι υπόλοιπες είναι αποκλειστικά για την κόρη της και τον σύζυγό της Γιώργο Ανδρίτσο. Η μπέμπα έχει ξετρελάνει και τους δύο και με δυσκολία την αποχωρίζονται τις ώρες που πηγαίνουν στη δουλειά. Ειδικά η Σίσσυ!

Read More

And More