Σίσσυ Χρηστίδου: Σύσκεψη με τα κορίτσια στο γραφείο!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μπορεί να είναι πάνω απ’ όλα μια στοργική μαμά και σύζυγος αλλά δεν παεύει να είναι μία δυναμική γυναίκα και σωστή επαγγελματίας. Η γνωστή επιχειρηματίας, σχεδιάστρια και παρουσιάστρια δεν σταματά να εξελίσσει τα επαγγελματικά της έχοντας πάντα στο επίκεντρο την αγάπη της για τα ρούχα. Σε κάθε της βήμα έχει φυσικά δίπλα της όλους τους αγαπημένους της συνεργάτες.

Η φθνιπωρινή σεζόν έχει ξεκινήσει και η Σίσσυ ήδη έχει ετοιμάσει τις νέες κολεξιόν με τα ρούχα. Ξεκίνησε μάλιστα και τις συσκέψεις με τα κορίτσια της στο showroom και φρόντισε να ενημερώσει και τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα post στο instagram.

Let’s do some serious meetings! It’s autumn and we are back in business #GirlPower #BusinessGirls #OnTheWay #LetsDoThis #ByeSummer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Christidou (@sissychristidou) στις

Η Σίσσυ και η ομάδα της έχουν δουλέψει τα ρούχα της νέας σεζόν εδώ και καιρό και μάλιστα έχουν κάνει τις απαραίτητες φωτογραφίσεις. Πριν από λίγο καιρό η ίδια είχε τραβήξει την προσοχή στους δρόμους της Αθήνας ποζάροντας με πανωφόρια. Μία γεύση από εκείνη τη μέαρ μας έδωσε και μέσα από το κανάλι της στο YouTube.

H “καναλάρχισσα”, όπως της αρέσει να αποκαλεί τον εαυτό της, διασκεδάζει πολύ με τη νέα της ασχολία που περιλαμβάνει αυτά τα video στο YouTube. Άλλωστε πάντα αγαπούσε την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους κι αυτός είναι ένας ακόμα τρόπος.

Read More

And More