Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Στο Λονδίνο αλλά σε απόσταση ασφαλείας από το σοβαρό περιστατικό

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ταξίδεψαν στην βρετανική πρωτευούσα με αφορμή τις δύο προγραμματισμένες εμφανίσεις των Onirama. Η παρουσιάστρια και σχεδιάστρια ακολούθησε για ακόμα μία φορά τον σύζυγό της στο Λονδίνο. Φροντίζει να μην χάνει κανένα live του δυναμικού συγκροτήματος αφού έχει δηλώσει πως είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του frontman.

Το ζευγάρι έχει επισκεφτεί αρκετές φορές το Λονδίνο αλλά κάθε φορά απολαμβάνουν την παραμονή τους στην πόλη και ζουν νέες εμπειρίες. Η Σίσσυ Χρηστίδου αυτή τη φορά καταγράφει τις περισσότερες από τις δραστηριότητές τους αφού γυρνώντας στην Αθήνα θα φτιάξει vlog. Η νέα της ενασχόληση με το κανάλι της στο YouTube και την έχει συνεπάρει και τροφοδοτεί συχνά τους θαυμαστές της με υλικό.

Στιγμιότυπα από τις βόλτες τους στην πόλη της Αγγλίας μοιράζεται όμως και στο instagram της όπως και ο Θοδωρής Μαραντίνης. Το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκαν στην Canraby Street όπου υπάρχει μία από τις κεντρικές αγορές του Λονδίνου. Είναι γνωστό ότι η Σίσσυ αγαπά τα ψώνια και δεν θα έχανε την ετκαιρία να κάνει μερικές fashionable αγορές.

Ενημέρωσε ωστόσο τους διαδικτυακούς της φίλους ότι είναι ασφαλείς καθώς βρίσκονται αρκετά μακριά από το Μουσείο Εθνικής Ιστορίας όπου ένα αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς τραυματίζοντας αρκετούς από αυτούς. “Είμαστε πάρα πολύ μακριά από αυτό που έγινε. Είμαστε καλά και πολύ στεναχωρημένοι”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Σίσσυ.

Read More

And More