Σίσσυ Χρηστίδου: Το ταξίδι στην Πάρο μόνο με τον Θοδωρή και οι σέξι πόζες με μαγιό!

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι μαζί 11 χρόνια και τα 8 από αυτά είναι παντρεμένοι. Το ζευγάρι γιόρτασε την επέτειό του γάμου του στις 16 Αυγούστου με ταξίδι επιστροφής στην Αθήνα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Marantinis_official (@thodorismarantinis_official) στις

Τις προηγούμενες μέρες πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές στη Χαλκιδική, στο εξοχικό της οικογένειας της Σίσσυς μαζί με τα δύο τους παιδιά, Φίλιππο και Μιχαήλ. Οι επόμενες μέρες είναι όμως μόνο για τους δυο τους αφού επέστρεψαν την πρωτεύουσα χωρίς τους γιους τους. Ο επόμενος σταθμός του ζευγαριού είναι η Πάρος όπου ο frontman των Onirama έχει προγραμματισμένη συναυλία με το δυναμικό συγκρότημα.

Η σύζυγός του, που είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη φαν του, δεν χάνει την ευκαιρία να βρίσκεται στα live τους και έτσι θα τον ακολουθήσει και αυτή τη φορά.

Το όμορφο νησί των Κυκλάδων είναι άλλωστε από τους αγαπημένους τους προορισμούς καθώς έχουν εκεί και αγαπημένους φίλους. Θα είναι επίσης μία ευκαιρία να περάσουν χρόνο οι δυο τους σαν ζευγάρι αφού φαίνεται πως διανύουν μία από τις καλύτερες περιόδους της σχέσης τους.

Οι αναρτήσεις της Σίσσυς στο instagram μαρτυρούν ότι απολαμβάνει αυτό το καλοκαίρι περισσότερο από ποτέ και μάλιστα δεν σταματά να μοιράζεται σέξι πόζες τις με μαγιό κάποιος από τις οποίες έχει τραβήξει ο ίδιος ο Θοδωρής.

Read More

And More