Σίσσυ Χρηστίδου: Το χιούμορ του Θοδωρή έχει σώσει τη σχέση μας πάρα πολλές φορές

Στα εγκαίνια pop up store σε μεγάλο εμπορικό των βορείων προαστίων βρέθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου όπου παρουσιάζει και δικά της κομμάτια από τις νέες τις συλλογές. Η γνωστή επιχειρηματίας και σχεδιάστρια υποδέχτηκε το κόσμο που βρέθηκε εκεί για να κάνει τα ψώνια του ενώ μίλησε και στις κάμερες χωρίς να διστάσει να απαντήσει και για πιο προσωπικά πράγματα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Christidou (@sissychristidou) στις

Μια απο τις ερωτήσεις είχε να κάνει με την “hot” selfie που μοιράστηκε προσφατα στον λογαριασμό της στο isntagram όπου φαίνεται ο Θοδωρής Μαραντίνης να της πιάνει το στήθος.

“Ο Θοδωρής είναι ένας γάτος που μαρκάρει την περιοχή του”, απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου. “Ο Θοδωρής έχει αυτό το χιούμορ το αντρικό που δεν έχω συναντήσει κανέναν άντρα που να μη το έχει. Μου αρέσει πολύ το χιούμορ του και αν με ρωτάς, έχει σώσει και τη σχέση μας πάρα πολλές φορές”, συνέχισε.

Η Σίσσυ μίλησε ακόμα και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση αλλα και να κάνει εκπομπή μαζί με τον σύζυγό της και frontman των Onirama. Η ίδια βρέθηκε στην τηλεόραση συμπτωματικά και πιστεύει πώς και την επόμενη φορά κάπως έτσι θα συμβεί. Όσο για τον Θοδωρή, είπε: “Όλα τα ζευγάρια που έχουν δουλέψει μαζί στην τηλεόραση δεν τα πήγαν και πολύ καλά”.

Read More

And More