Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στηρίζει τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού!

Για 8η χρονιά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” διοργανώνει το Greece Race for the Cure. Μία διοργάνωση που έχει ιερό σκοπό και βρίσκει πολλούς υποστηρικτές. Όχι μόνο τους δρομείς που κατακλύζουν κάθε χρόνο το Ζάππειο αλλά και ανθρώπους που συμβάλουν καταλυτικά στο να γίνουν οι στόχοι του Συλλόγου πραγματικότητα. Σε αυτούς ανήκει και η ομάδα της Pandora.

H γνωστή εταιρεία κοσμημάτων στέκεται στο πλευρό του “Άλμα Ζωής” τα τελευταία 5 χρόνια μέσα από πολύπλευρες δράσεις που αναπτύσσει και στις οποίες συμμετέχουν ενεργά οι εργαζόμενοι, συνεργάτες και οι πιστοί καταναλωτές της εταιρίας Φέτος, αποτελεί Διακεκριμένο Χορηγό του Greece Race for the Cure και έχει χρήσει ως Team Leader του τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια δέχτηκε με μεγάλη χαρά το ρόλο αυτό καθώς βρίσκεται πάντα στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη. Άλλωστε μοιράζεται τις ίδιες αξίες με την Pandora που είναι η ενεργή συμμετοχή και συμβολή στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού και η μεταφορά ενός μηνύματος ελπίδας για όλες τις γυναίκες με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί.

Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που συμμετέχω στο Greece Race for the Cure μαζί με την Pandora”, λέει στο TLIFE η Σταματίνα λίγο μετά την επίσημη παρουσίαση του κοσμήματος του αγώνα και την ανακοίνωση ότι θα ηγείται της ομάδας.Θα στείλουμε, την Κυριακή, όλοι μαζί ένα μήνυμα ελπίδας ενάντια στον καρκίνο του μαστού”, συμπληρώνει.


Άννα Μαραγκουδάκη (General Operation Manager, Pandora Greece), Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου (Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»), Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η οικοδέσποινα της εκπομπής Happy Day θα τρέξει την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, ακριβώς όπως έκανε και στο Greece Race for the Cure 2015 (θυμήσου εδώ) κάνοντας ακόμα πιο δυνατό το μήνυμα. Η ίδια, στην παρουσίαση που έγινε το πρωί τς Τρίτης, εξήγησε πως θαυμάζει τις γυναίκες που κατάφεραν να νικήσουν τον καρκίνο καθώς γνώρισε πολλές από αυτές από κοντά.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η Πρόεδρος του Συλλόγου “Άλμα Ζωής”, Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου. “Ευχαριστούμε θερμά την PANDORA που στηρίζει με συνέπεια για 5η χρονιά τη διοργάνωση του Greece Race for the Cure και βρίσκεται δίπλα μας ουσιαστικά όλα αυτά τα χρόνια, συμβάλλοντας ενεργά στο έργο μας”, είπε. Έκλεισε τον λόγο της αναφέροντας πως είναι ωραίο να σου κρατούν το χέρι όταν δίνεις έναν δύσκολο αγώνα και πως σε αυτή την περίπτωση η γνωστή εταιρεία της κρατά και τα δύο!

Η Ελευθερία Μαραγκουδάκη, Πρόεδρος της Pandora Jewelry Hellas, δήλωσε: “Είναι για εμάς ιδιαίτερη χαρά και τιμή να στηρίζουμε και να ενισχύουμε με όλες μας τις δυνάμεις το μοναδικό έργο του Συλλόγου. Διαχρονικός μας στόχος παραμένει να προσεγγίσουμε όσο το δυνατό περισσότερες γυναίκες, μεταφέροντας το μήνυμα της πρόληψης”.

Λίγα λόγια για το “Άλμα Ζωής”

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” είναι Μη κερδοσκοπικό σωματείο που αποτελείται μόνο από γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού. Για 28 χρόνια ενώνει τις γυναίκες ασθενείς που σιωπούσαν και τους παρέχει την στήριξη που χρειάζονται.

Σήμερα, ο Σύλλογος έχει κατορθώσει οι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού να μιλούν ανοιχτά για την νόσο, να ενημερώνονται για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και συμβάλλει με τον τρόπο του στη μείωση των θανάτων από αυτή την ασθένεια.

Σκοπός του Συλλόγου είναι η Οργανωμένη Αλληλοβοήθεια, η Ψυχοκοινωνική Στήριξη τόσο της γυναίκας που νοσεί, όσο και των μελών της οικογένειας της, η Ενημέρωση για τον καρκίνο και τις μεθόδους πρόληψης – έγκαιρης διάγνωσης, η Ενημέρωση για τα Δικαιώματα των γυναικών που νοσούν ως προς τα ασφαλιστικά, παροχές ταμείων, εργασιακά και η Διεκδίκηση Ποιοτικής Φροντίδας.

Read More

And More