Σταματίνα Τσιμτσιλή: Χριστουγεννιάτικη βόλτα και η συνάντηση με συνεργάτιδα της Τζένης Μπαλατσινού!

Η καθημερινότητα της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι έντονη αλλά όμορφη. Η παρουσιάστρια του Alpha εξαργυρώνει φέτος τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει βλέποντας τα νούμερα τηλεθέασης να είναι ψηλά. Φυσικά, η προσπάθειά της συνεχίζεται με το ίδιο κέφι!

Η Σταματίνα απολαμβάνει τις ώρες που είναι στο πλατό του “Happy Day” αλλά και αυτές που βρίσκεται εκτός με τους συνεργάτες της. Η δεμένη ομάδα είναι σαφώς κι ένα συστατικό της επιτυχίας της εκπομπής.

Τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας κι όταν δεν έχει υποχρεώσεις για την ραδιοφωνική της εκπομπή φροντίζει να χαλαρώνει αφιερώνοντας χρόνο στην οικογένειά της ή στον εαυτό της.

Από τις αγαπημένες της συνήθειες είναι οι βόλτες στα μαγαζιά. Ο φωτογραφικός φακός τη συναντά συχνά να κάνει shopping therapy σε γνωστό εμπορικό των βορείων προαστίων.

Εκεί τη συνάντησε πρόσφατα το TLIFE να απολαμβάνει την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και τις στολισμένες βιτρίνες. Άλλωστε στο Μαρούσι είναι και ο ραδιοφωνικός σταθμός που δουλεύει.

Είχε μάλιστα και μία συνάντηση με την καλή της φίλη Αμαλία Κυπαρίσση, που βλέπουμε φέτος στο πλευρό της Τζένης Μπαλατσινού στο Mega. Οι δυο τους βρίσκονται συχνά τα καλοκαίρια στην Πάρο αφού έχουν σπίτι στο νησί και το επισκέπτονται κάθε χρόνο!

Read More

And More