Θέμης Γεωργαντάς: Μιλάει για τη φιλία του με τη Φαίη και τον Γιώργο και αποκαλύπτει την επιθυμία να γίνει μπαμπάς!

Ο Θέμης Γεωργαντάς έχει κάνει συνέντευξη σε όλους τους stars του εξωτερικού – και αυτό δεν είναι τυχαίο. Πιο ώριμος και κατασταλαγμένος από ποτέ, ο γνωστός dj, ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής δίνει την πιο αποκαλυπτική συνέντευξη της ζωής του. Στο κυπριακό περιοδικό Down Town και τον Αλέξανδρο Πρίφτη.

Δεν σε έχει κουράσει το πρωινό ξύπνημα;
Όχι, είμαι πρωινός τύπος! Ακόμα κι όταν δεν έκανα τηλεόραση το πρωί, το αργότερο στις 9.00 έχω σηκωθεί. Είμαι παιδί της ημέρας. Όταν ξενυχτάω και ξυπνάω μετά τις 12 νιώθω άρρωστος, πως κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορώ και να κοιμηθώ μετά. Η μέρα με φορτίζει και μου δίνει ενέργεια.

Για σένα έχουμε την εντύπωση ότι είσαι ένας άνθρωπος που έχει μόνιμα θετική ενέργεια κι ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του. Έτσι είσαι και εκτός δουλειάς;
Όχι, δεν ισχύει. Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος όπως όλοι. Επειδή είμαι Ιχθύς, έχω φτιάξει έναν δικό μου κόσμο, ένα παράλληλο σύμπαν, που μου επιτρέπει να δραπετεύω. Εκεί είναι όλα ωραία. Έχω το καταφύγιό μου. Για κάποιον που θα έρθει κοντά μου, θα σκεφτώ το θετικό μόνο και όχι το αρνητικό του πράγματος.Δεν σκέφτομαι πονηρά.

Έτσι, όμως, μπορεί να προσγειωθείς απότομα και να απογοητευτείς…
Φυσικά, την έχω πατήσει πάρα πολλές φορές! Απογοητεύομαι και τρώω τα μούτρα μου όταν επενδύω σε λάθος άτομα και μετά όλο αυτό καταρρέει. Επενδύω πολύ στις προσωπικές σχέσεις. Για μένα οι άνθρωποί μου, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, είναι το άλφα και το ωμέγα. Τα πάντα!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκλαψες;
Χθες…

Γιατί;
Πέρσι έχασα τον μπαμπά μου και σαν χθες είχε τα γενέθλιά του… Τον σκεφτόμουν πολύ…

Έχεις ξεπεράσει την απώλειά του;
Όχι, αυτού του είδους οι απώλειες δεν ξεπερνιούνται ποτέ. Απλά συμφιλιώνεσαι με την απώλεια και σκέφτεσαι μόνο τα όμορφα πράγματα. Εγώ νιώθω ότι είναι κάπου ψηλά, με φυλάει και με προστατεύει. Αναγκάζεσαι να συμφιλιωθείς μ’ αυτό. Εγώ έχασα τον πατέρα μου σε μία νορμάλ ηλικία θανάτου. Σκέψου μία ανάποδη περίπτωση: η μάνα να χάνει το παιδί της. Εκεί τι λες; Δεν ξέρω πως διαχειρίζεται αυτό το πράγμα. Δεν θέλω να το παίζω κλαψιάρης! Αλλά ό,τι ακούμε για το θάνατο, νομίζω δεν ισχύει. Βλέπεις τους γονείς σου να μεγαλώνουν, να φτάνουν σε μία ηλικία, να σκέφτεσαι το τέλος τους, κι όμως τη στιγμή του θανάτου είναι σαν να σε χτυπάει κεραυνός. Δεν είμαστε ποτέ έτοιμοι για την απώλεια.

Τι έχεις κρατήσει από τον μπαμπά σου;
Μόνο τις όμορφες αναμνήσεις. Δεν είχα κι άσχημες όμως… Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, καλοσυνάτος, ευγενικός, με ηθικές αρχές. Ήταν περήφανος για όλους μας.

Έχεις ειλικρινείς φιλίες από τον χώρο μας;
Ναι, και τσακώθηκα και με τον Λιάγκα γι’ αυτό. Γύρισε και είπε ότι εκτός από τους δύο κολλητούς του, που είναι μαζί από το σχολείο, δεν έχει άλλους. Γύρισα, τον κοίταξα και απόρησα με αυτά που είπε. Δύο χρόνια τώρα πάμε διακοπές μαζί, βγαίνουμε, το άλλο Σαββατοκύριακο θα πάμε στο Άμστερνταμ μαζί να δούμε τη Μαντόνα. Δεν μου άρεσε που είπε ότι δεν έχει άλλους φίλους. Γι’ αυτό και του έφερα εμένα και τη Ναταλία Γερμανού ως παράδειγμα. Εγώ και η Ναταλία είμαστε 20 χρόνια φίλοι.

Με τη Φαίη Σκορδά είστε φίλοι;
Την αγαπώ πολύ τη Φαίη, αλλά με τον Γιώργο είμαστε φίλοι. Η Φαίη είναι μανούλα στην κυριολεξία. Είναι πίσω από τα παιδιά της. Πάνω απ’ όλα είναι οι γιοι της. Γι’ αυτό και δεν βγαίνουμε πολύ συχνά μαζί.

Με τη Σάσα Σταμάτη τι γίνεται;
Είναι τρελή! (γελάει). Δεν είμαστε εχθροί, αλλά έχουμε κάνει διακοπές μαζί. Θεωρώ ότι είναι στον κοντινό μου κύκλο.

Σε πείραξε που είπε ότι δε θα έκανε ποτέ σεξ μαζί σου, ούτε με ολική νάρκωση;
Όχι, μωρέ. Αυτό το είπε χιουμοριστικά. Εννοείται ότι θα έκανε σεξ μαζί μου – εγώ δεν της κάθομαι. Όμως μου την έσπασε πολύ που είπε ότι γλύφω τους πάντες, με αφορμή όσα είπα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αυτό είναι ό,τι πιο άκυρο έχω ακούσει. Εγώ γλύφω τους πάντες; Και τους απάντησα: εμένα σε ποια κοσμικά με βλέπετε; Με είδατε ποτέ σε events, να κάνω δημόσιες σχέσεις και να τριγυρνάω κάθε βράδυ; Είναι πολύ αστείο να πει κάποιος ότι γλύφω και κάνω pr. Με πείραξε πολύ αυτό.

Ωστόσο, επειδή δεν έχεις αναμιχθεί καν σε κάποιο καβγά και μένεις μακριά από εντάσεις, δίνεις και την εικόνα ότι θες να τα έχεις καλά με όλους.
Όχι, αυτό δεν ισχύει. Έχω τσακωθεί πάνω στη δουλειά, αλλά on air, δεν πιστεύω ότι με έχει αδικήσει κάποιος. Τι να πω, ήμουν τυχερός μάλλον. Με τη Γερμανού έχω τσακωθεί πολλές φορές, με τον Αρναούτογλου, όταν ήμουν στον «Όμορφο κόσμο», επίσης έχω τσακωθεί. Αλλά αυτό είναι φυσιολογικό γιατί γίνεται πάνω στη δουλειά. Την επόμενη μέρα τα βρίσκεις. Συν του ότι θεωρώ πολύ μεγάλη αχαριστία, να δουλεύεις με έναν άνθρωπο και όταν λήξει η συνεργασία σας, να βγαίνεις και να τον κράζεις. Αν μη τι άλλο, έφαγες κι ένα κομμάτι ψωμί. Ε, τότε είσαι ένας μαλάκας κι έχεις κακό χαρακτήρα. Έτσι τα βλέπω εγώ! Τι να κάνω; Να γίνω εριστικός και το «κακό παιδί» και να τα χώνω σε όλους; Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν τσακώθηκα ποτέ. Πρέπει να βγω να πω κάτι κακό, σώνει και ντε; Αν είναι δυνατόν! Μια χαρά σχέσεις έχουμε.

Στην προσωπική σου ζωή δίνεις τόσο χρόνο όσο και στη δουλειά σου;
Όχι. Είμαι workaholic. Η δουλειά μου με θρέφει. Αν θέλεις όμως βρίσκεις χρόνο για τα προσωπικά σου. Τον τελευταίο ένα χρόνο δεν ήμουν μόνος μου και τα μοίραζα μια χαρά τα πράγματα. Τώρα, όμως, δεν έχω σχέση. Πάντα έχεις τον τρόπο να έχεις και προσωπική ζωή. Δεν πάω στα μπουζούκια να φιλιέμαι δημόσια. Η άλλη πάει στα μπουζούκια, στην Ψαρρού, στη Μύκονο, και λέει «πω, πω, με έβγαλαν φωτογραφία!». Πώς να μη σε βγάλουν; Για πήγαινε ένα σινεμά το βράδυ, να δεις να θα σε βρουν. Δεν είμαι ερημίτης. Ένας κανονικός άνθρωπος είμαι.

Ποια είναι η μεγαλύτερη υπέρβαση που έκανες για μία σχέση;
Πήρα το αεροπλάνο και βρέθηκα σε μία άλλη ήπειρο για δύο μέρες μόνο. Είχα δώσει πάρα πολλά λεφτά. Ντρέπομαι να σου πω το ποσό.

Θα έμπαινες ποτέ στη διαδικασία να κάνεις ένα παιδί;
Μα, μου το λες σαν να είναι κάτι περίεργο. Φυσικά και θα έμπαινα. Θέλω να κάνω ένα παιδί. Για να κάνεις όμως παιδί, πρέπει να βρεις και τη γυναίκα που θα στο βγάλει αυτό. Μέχρι στιγμής, δεν ήμουν τυχερός σε αυτό. Από τότε που έκανε η αδερφή μου τα ανιψάκια μου, τρελάθηκα. Το έχω όμως στο μυαλό μου. Θέλω να γίνω πατέρας.

Έχεις πάρει συνέντευξη από τους μεγαλύτερους stars του πλανήτη. Η Μαντόνα πώς σου ξέφυγε;
(γελάμε)Την αγαπώ πολύ! Έχω βρεθεί στη σκηνή επάνω. Ήμουν στην Αυστρία, μου έδωσε το μικρόφωνο και με ρώτησε «από πού είσαι;». «Από την Ελλάδα», της λέω. Και μου απάντησε: «That’s allso Greek to me!». Είναι η μοναδική που δεν της έχω κάνει συνέντευξη. Έκανα στην Rihanna, στην Beyonce, στον George Michael, στην Kyle Minogue, τις Spice Girls, τον Timberlake… Ένα χρόνο πριν πεθάνει γνώρισα τη Whitney Houston. Η Madonna είναι ο μεγαλύτερος θρύλος στον πλανήτη μετά τον Michael Jackson. Ακούς τη λέξη Madonna κι αντί να σκεφτείς την Παναγία, σκέφτεσαι την τραγουδίστρια. Αυτό κατάφερε…

Read More

And More