Θεοχάρης Ιωαννίδης: Όλα όσα αποκαλύπτει για το “Μπρούσκο”

Το “Μπρούσκο” του ΑΝΤ1 στο οποίο πρωταγωνιστεί, το νέο του τραγούδι «Μην τολμήσεις» που κυκλοφορεί από τη Spicy, οι σκοτεινές του πλευρές, τα πάθη, τα λάθη και οι αδυναμίες του. Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αποδεικνύει, για ακόμη μια φορά, πως χειρίζεται τα ταλέντα και τον εαυτό του με τον τρόπο που θα έκανε κάθε αληθινός σταρ. Και μιλάει για όλα αυτά στο περιοδικό Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη.

“Μου αρέσουν όλα τα είδη τέχνης και θέλω να τα συνδυάζω γιατί, θεωρώ, ότι κάνω μία είδους προπόνηση για να καταλήξω ουσιαστικά σε αυτό που θέλω να κάνω πίσω από τις κάμερες. Ιδανικά, σε ένα όχι μεγάλο και μακρύ διάστημα και βάθος χρόνου, θα ήθελα να φύγω από τα φώτα της δημοσιότητας και να ασχοληθώ με την παραγωγή. Γουστάρω, όμως, να τα κάνω όλα μαζί γιατί τα θεωρώ ένα ενιαίο project: είμαι ο ηθοποιός που παίζει, που παρουσιάζει, που τραγουδάει. Αυτό μου αρέσει! Τι ωραίο να δίνεις εικόνα και συναίσθημα…”, λέει.

Και συνεχίζει: “Δεν με νοιάζει πώς θα το κάνω. Δεν θα πετάξω όμως όλα μου να ρούχα, να ξεγυμνωθώ, όπως έκανα πιτσιρικάς -έχω εξελιχθεί. Ωστόσο, υπάρχουν δουλειές που με κάνουν και σκαλώνω, όπως το «Μπρούσκο». Ο Πάτροκλος ήρθε κι έμεινε – και όχι λόγω της επιτυχίας. Με εξέφρασε απόλυτα αυτός ο ρόλος, κυρίως γιατί δεν έκανα τον “ωραίο γκόμενο”. Εξάλλου, το βαρέθηκα αυτό. Ο ήρωάς μου είναι ένα παιδί προβληματικό που έδωσε μίσος, από πόνο. Με ιντριγκάρει αυτό. Και θα δεις ότι ο Πάτροκλος θα κάνει πολλά. Αυτό που μπορώ να σας “προδώσω” είναι ότι ο Πάτροκλος θα κάνει μία απόπειρα αυτοκτονίας και μία απόπειρα δολοφονίας σε μία γυναίκα. Ακόμα δεν ξέρω σε ποια όμως. Θα δείτε να συμβαίνουν πάρα πολλά…”.

Read More

And More