Θοδωρής Μαραντίνης: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση και όσα λέει για τη Σίσσυ Χρηστίδου!

Είναι αναμφισβήτητα από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίσεις του. O Θοδωρής Μαραντίνης είναι το εξώφυλλο του περιοδικού Esquire στο τεύχος Ιουνίου. O frontman των Onirama επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά τον χαρακτηρισμό του ροκ σταρ με τον τρόπο που έχει επιλέξει να ζει την επαγγελματική αλλά και την προσωπική ζωή του.

Η καθημερινότητά του έχει τρελούς ρυθμούς. Μπαινοβγαίνει αυτό τον καιρό στο στούντιο για πολύωρες ηχογραφήσεις, έδωσε μία μοναδική συναυλία στο Λονδίνο με τους Onirama στο O2 Forum Kentish και συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους, ξεκίνησαν τα live show του X Factor και φυσικά μέσα σε όλα αυτά είναι ο πιο καλός μπαμπάς! Ωστόσο, στη φωτογράφιση είναι πολύ χαλαρός και ανεπιτήδευτα σέξι!

Φυσικά, μίλησε στον Παύλο Παπαφράγκο για τα επαγγελματικά του, τα παιδιά του αλλά και τη σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου.

Θοδωρή, δε συνέβησαν όλα πολύ γρήγορα στη ζωή σου; Επαγγελματική επιτυχία, γάμος με μια ανερχόμενη παρουσιάστρια, δύο παιδιά, σχέδια για τρίτο και όλα αυτά προτού καν συμπληρώσεις τα 40; Αναρωτιέμαι αν σου έχουν απομείνει προσωπικοί στόχοι για να κυνηγήσεις.
Η αλήθεια είναι πως όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ έντονα, όμως τώρα αισθάνομαι την ανάγκη να φρενάρω αυτόν το ρυθμό και να προχωρήσω σε αλλαγές, τόσο μουσικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Είμαι ευθυνολάτρης. Τώρα αισθάνομαι ότι χρειάζομαι χρόνο για τον εαυτό μου.

Μια γυναίκα ποπ σταρ αποδεδειγμένα μπορεί να είναι «μάχιμη» και μετά τα 60 της. Η Μαντόνα βρίσκεται στο κατώφλι τους και δε δείχνει διάθεση να αποσυρθεί ή να την «αποσύρουν». Ένας άντρας όμως; Εσύ, για παράδειγμα;
Η μουσική και η τέχνη είναι γεγονός πως δεν έχουν ηλικία. Από την άλλη, βέβαια, δεν μπορεί στα 60 σου να κάνεις τα ίδια που έκανες όταν ξεκίνησες. Θα είσαι καρικατούρα του εαυτού σου. Πρέπει να ωριμάσεις μαζί με το κοινό σου, να εξελιχθείς και να μεγαλώσεις όμορφα και φυσιολογικά με τη μουσική σου ή να το σταματήσεις όταν πρέπει.

Ποιο είναι το μυστικό της οικογένειας Χρηστίδου-Μαραντίνη και είστε ίσως το μοναδικό ζευγάρι παγκοσμίως που «υπογράφει» προϊόντα μαλλιών;
Απλά έτυχε. Μου αρέσει να ασχολούμαι με την εμφάνισή μου και ειδικά με τα μαλλιά μου – ήταν το φετίχ μου από μικρός. Μπορεί να μη με νοιάζει τι θα φορέσω, με νοιάζει όμως να φτιάξω τα μαλλιά μου όπως θέλω εγώ.

Διάβασε περισσότερα στο Esquire που κυκλοφορεί

Read More

And More