Θοδωρής Μαραντίνης: Τι θα άλλαζε στη ζωή του με μία κόρη;

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της χώρας μας. Μετά από 16 χρόνια πορείας με τους Onirama έχει καταφέρει να κάνει μερικά από τα πιο μεγάλα του μουσικά όνειρα πραγματικότητα. Η επαγγελματική επιτυχία του όμως συμπληρώνεται από την προσωπική ευτυχία.

Έχει δημιουργήσει μαζί με τη Σίσσυ Χρηστίδου μια υπέροχη και δεμένη οικογένεια. Ο frontman του δυναμικού συγκροτήματος είναι ένας στοργικός μπαμπάς και το αποδεικνύει κάθε φορά που μιλάει για τους γιους του, Φίλιππο Ραφαήλ και Μιχαήλ Άγγελο.

Το ζευγάρι, παρά την στεναχώρια που του έφερε η απώλεια του τρίτου του παιδιά, επιθυμεί να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά του. Τι θα άλλαζε στη ζωή του Θοδωρή Μαραντίνη ο ερχομός μιας κόρης;

“Είναι τέλειο που είμαστε συμμορία! “Ομάδα αγοριών” μας αποκαλώ. Είναι πολύ όμορφη αυτή η σχέση…Ένα κορίτσι θα το άλλαζε αυτό μάλλον αλλά δεν με πειράζει καθόλου. Πάλι ομάδα θα ήμασταν”, δήλωσε ο Θοδωρής, ανάμεσα σε άλλα, σε συνέντευξή του στο Dadsrules.

Είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος μοιράζεται, σε ένα blog για μπαμπάδες, τρυφερές σκέψεις και εικόνες για την πατρότητα γενικά, αλλά και τα παιδιά ειδικά.

Ο Θοδωρής, παρόλο που έχει ξεκινήσει εμφανίσεις με τους Onirama στο Anodos και έχει φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα, βρίσκει πάντα χρόνο να αφοερώσει στην οικογένειά του.

Read More

And More