Τα συγκλονιστικά λόγια του Αντώνη Ρέμου για τον Παντελίδη: “Τον είχα σαν μικρό αδελφό, μου έχει κοστίσει πολύ”

Έχουν περάσει τρεις μήνες από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη και κανένας από τους φίλους του και τους ανθρώπους τον έζησαν κι τον αγάπησαν δεν τον έχει ξεχάσει. Κανένας δεν έχει σταματήσει να μιλάει για εκείνον, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζουν να βγαίνουν στη δημοσιότητα στοιχεία από τη μοιραία νύχτα που έγινε το δυστύχημα. Από τους πιο κοντινούς του ανθρώπους ήταν και ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος μετά το θάνατό του στάθηκε σαν πραγματικός γιος στους γονείς του τραγουδιστή.

Ο Αντώνης πραγματοποιήσει πρόσφατα μία περιοδεία αφιερωμένη στη μνήμη του Παντελή μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, την Μελίνα Ασλανίδου και τον Κώστα Μαρτάκη. Με αφορμή αυτές τις συναυλίες αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα μίλησε στο Down Town Κύπρου και ρωτήθηκε για τον φίλο του.

“Δεν είμαι ακόμα έτοιμος να μιλήσω γι’ αυτό…”, είπε. “Ο Παντελής ήταν φίλος, τον είχα σαν μικρό αδελφό, μου έχει κοστίσει πολύ. Δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό. Έχω πει και δημόσια, δεν θα επιτρέψω να ξεχαστεί ο Παντελής, όσο φυσικά περνάει από το χέρι μου. Κάποια στιγμή, αργότερα, ίσως μιλήσουμε γι’ αυτό πιο διεξοδικά”, συμπλήρωσε.

Πόσο σημαντικό είναι το κομμάτι της φιλίας στη ζωή σου; “Πάντα εμπιστεύομαι τους φίλους μου και πάντα περιτριγυρίζομαι από φίλους. Η ζωή μου είναι άδεια χωρίς φίλους. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς. Η φιλία κατέχει ένα πολύ μεγάλο μέρος στην ζωή μου και την ιδιοσυγκρασία μου.”

Read More

And More