Τάμτα: “Είμαι ξεκάθαρη και στον εαυτό μου και στο σύντροφό μου”

Κάθε κίνηση της Τάμτα στο χώρο μοιάζει σαν φυσική και ανεπιτήδευτη πόζα για το φακό, ακόμα κι αν τρώει ένα σνακ ή πίνει μια γουλιά από τον καφέ της. Η κομψότητα είναι κάτι έμφυτο στο κορίτσι από τη Γεωργία, που έκλεψε την καρδιά των Ελλήνων πριν από πολλά χρόνια και, όπως όλα δείχνουν, το κοινό όχι μόνο δεν τη βαριέται ποτέ, αλλά την ακολουθεί και τη στηρίζει σε κάθε βήμα της. Φέτος είναι ξανά μέντορας στο X-Factor, ετοιμάζει ένα μεγάλο μιούζικαλ, µόλις κυκλοφόρησε το «Ήλιους και θάλασσες» και φαίνεται πιο χαρούμενη από ποτέ στην προσωπική της ζωή, µε µια σχέση που έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα, ενώ η ίδια προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να την προστατέψει… όπως άλλωστε έκανε και με την κόρη της μέχρι αυτή να ενηλικιωθεί. Ποτέ μια κουβέντα μαζί της δεν μπορεί να είναι βαρετή, ενώ η ειλικρίνεια είναι ένα στοιχείο που τη διακατέχει και βγαίνει σε κάθε της απάντηση. Το διαπιστώνουμε για ακόμα μία φορά στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό InStyle.

“Πρόσφατα την είδα ξαφνικά με ένα χρωματιστό φούτερ Champion, 90s αισθητικής. Τη ρώτησα πού το βρήκε και μου είπε για ένα vintage μαγαζί που ανακάλυψε στο Κέντρο. Την άλλη μέρα το πήρα κι εγώ. Μπορώ να θυμηθώ και όταν είχε κάνει ένα piercing πιο μικρή και την είχα μαλώσει γιατί με πείραξε, αλλά το έκανα δύο εβδομάδες μετά”, είπε για την κόρη της Άννυ δηλώνοντας “περήφανη μανούλα”.

Σε ενοχλεί κάτι από όλα όσα γράφονται για την προσωπική σου ζωή τον τελευταίο χρόνο; Έχεις κουραστεί; Η ίδια ποτέ δεν σχολιάζεις και δεν δίνεις δικαιώματα. Αν σου πω ότι δεν με νοιάζει και ότι μου αρέσει, θα σου πω ψέματα. Ποτέ δεν προκαλώ κάτι εγώ και είμαι ξεκάθαρη και στον εαυτό μου και στο σύντροφό μου. ∆εν είµαι τύπος που θα κρυφτώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το απολαµβάνω καθόλου όταν γράφουν ακρότητες για πολύ προσωπικά θέµατα, όπως εγκυµοσύνες και γάµους, που µου έχουν χρεώσει καµιά δεκαριά µέχρι τώρα.

Βλέπω ότι δεν απαντάς καν στις τεράστιες ανακρίβειες που γράφουν, ακόμα κι αν είναι εξόφθαλμα ψέματα. Νομίζω ότι τέτοιου είδους δημοσιεύματα, ακόμα κι αν απαντήσεις στα social media, παίρνουν μεγαλύτερη διάσταση, κι αυτό είναι που θέλω να αποφύγω. Έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι γράφονται απίστευτα ψέματα, αλλά έχω κρατηθεί και δεν έχω κάνει σχόλιο.

Υπάρχουν στιγμές που η αναγνωρισιμότητά σου σε καταπιέζει σε προσωπικό επίπεδο; Όχι, δεν ζούμε στο Χόλιγουντ! Κακά τα ψέματα, δεν ανήκω στους ανθρώπους που με κυνηγάνε. Δεν στήνονται έξω από το σπίτι μου για να φωτογραφίσουν το κάθε βήμα μου. Θετικά πράγματα κρατάω. Είμαι αρκετά συνειδητοποιημένη με το θέμα. Αν ο κόσμος δεν εκφράζεται ή δεν ασχολείται καν μαζί σου, θετικά ή αρνητικά, σημαίνει ότι δεν υπάρχεις.

Διάβασε περισσότερα στο InStyle που κυκλοφορεί

Read More

And More