Τάμτα: Η εξομολόγησή της για τον Πάρη Κασιδόκωστα και η σχέση της με την 20χρονη κόρη της

Η Τάμτα δεν αγαπά να μιλά για τα προσωπικά της. Δεν προέβαλλε ποτέ το παιδί της ή την προσωπική της ζωή και δεν θέλει να απασχολεί τα μέσα για αυτά. Πώς ένιωσε όμως όταν βρέθηκε στα εξώφυλλα την περίοδο που έγινε γνωστή η σχέση που υπάρχει σήμερα στη ζωή της; Μίλησε για όλα στο People και τη Χριστίνα Ζάχου.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όσα είπε για το X Factor

Ήσουν προετοιμασμένη για αυτό το κυνηγητό από τους παπαράτσι όταν βγήκαν οι φωτογραφίες με το σύντροφό σου Πάρη Κασιδόκωστα;
Δεν με τρόμαξε, όμως δεν είναι το καλύτερό μου. Εγώ τα έχω πολύ καλά με τη συνείδησή μου, γιατί δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα καλέσω τους φωτογράφους, ούτε επιλέγω να πάω μόνο σε μέρη που υπάρχουν. Σίγουρα έχω πάει και σε μέρη που είναι πιθανό να βρεθούν παπαράτσι και, ναι, με έχουν βγάλει φωτογραφίες, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Καταλαβαίνω πως και αυτοί κάνουν τη δουλειά τους. Από την πλευρά μου θα προστατευτώ όσο μπορώ. Όμως, δεν θα μείνω στο σπίτι γιατί υπάρχουν φωτογράφοι. Δεν βάζω τον εαυτό μου σ’ αυτή τη διαδικασία.

Είναι η πρώτη φορά ύστερα από μια μακροχρόνια σχέση που είχες που η προσωπική σου ζωή βγαίνει στα φώτα της δημοσιότητας…
Τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρξε κάτι σημαντικό στη ζωή μου. Δεν υπήρξε κάτι που να προλάβει να βγει προς τα έξω.

Σε παλαιότερη συνέντευξή σου είχες πει πως θα ήθελες –θεωρητικά– να κάνεις οικογένεια. Εξακολουθεί κάτι τέτοιο να είναι μέσα στις επιθυμίες σου;
Δεν ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που ανυπομονεί να φορέσει νυφικό. Δεν είναι ο καημός μου να ντυθώ νύφη. Και το να κάνω οικογένεια δεν είναι στα σχέδιά μου. Μπορεί να ακούγεται λίγο εγωιστικό, αλλά δεν το έχω σκεφτεί γιατί έχω ήδη ένα παιδί και σε αυτόν τον τομέα νιώθω πληρότητα.

Ποια στοιχεία ενός συντρόφου θα σε έκαναν να πεις το «για πάντα μαζί»;
Στην ηλικία μου, θέλω να είμαι ήρεμη σε μια σχέση, να υπάρχει σεβασμός, κατανόηση, αγάπη και να έχω την ελευθερία μου. Δεν θέλω να με χαϊδεύουν πολύ ή να μου στέλνουν λουλούδια. Θέλω πολύ φυσιολογικά πράγματα.

Τώρα που η κόρη σου είναι 20 ετών, νιώθεις πιο άνετα να δώσεις περισσότερη βαρύτητα στην προσωπική σου ζωή;
Σίγουρα. Όταν ένα παιδί είναι ανεξάρτητο, έχει το δικό του σπίτι, σπουδάζει και δουλεύει, αυτόματα σου δίνει χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου. Η Άννι δεν με κλείδωνε μέσα για να μην έχω προσωπική ζωή. Ό,τι αποφάσεις είχα πάρει ήταν μόνο δικές μου.

Μαμά και κόρη συζητάτε για τα προσωπικά σας;
Συζητάμε περισσότερο τα δικά της θέματα και έχουμε μεγάλη άνεση μεταξύ μας. Εγώ δεν είχα κάτι τρομερό να συζητήσω μαζί της. Αν βγω ραντεβού, δεν θα το πω στην κόρη μου γιατί πρέπει να κρατάμε σωστές ισορροπίες. Ό,τι σοβαρό υπάρχει στη ζωή μου φυσικά θα της το πω, αλλά μέχρι εκεί.

Στην περσινή σου συνέντευξη στο People είχες δηλώσει πως «Θα ήθελα να βρεθεί ένας άντρας πιο δυνατός από μένα». Δεκαεπτά μήνες μετά έχεις βρει αυτό που επιθυμούσες;
Δεν μπορείς να καθορίσεις τα πράγματα μέσα σε κάποιους μήνες. Θεωρώ πως είναι νωρίς για να επιβεβαιώσω κάτι. Σίγουρα υπήρχε μια σωστή βάση για να ξεκινήσει η σχέση. Τώρα, πού θα με οδηγήσει όλο αυτό και πώς θα εξελιχτεί κανείς δεν το ξέρει. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ καλά κι αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό. Δεν θα αναρωτηθώ τι θα συμβεί στην πορεία.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More