Τάμτα: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση, όσα λέει για το X Factor και για την προσωπική της ζωή!

Η Τάμτα είναι η μοναδική καθαρόαιμη ποπ σταρ στη χώρα μας. Εδώ και δεκατρία χρόνια είναι πρωτοπόρος στη μόδα και τη μουσική, ενώ φέτος επιστρέφει στο X Factor για να μας δείξει, εκτός από το ταλέντο της, την προσωπικότητά της και να μας συστήσει μια νέα γενιά ποπ καλλιτεχνών. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μιλάει για την πορεία της, το talent show αλλά και την προσωπική της ζωή στο περιοδικό InStyle και τον Ιωάννη Τσιούλη. Τη συνέντευξη συνοδεύει μία εντυπωσιακή φωτογράφιση!

Έχει κουραστεί να τη ρωτάνε για τα προσωπικά της, για τα οποία δεν μιλάει ποτέ, με αφορμή και τις τελευταίες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει στα tabloid περιοδικά; «∆εν µου άρεσε ποτέ να διαφηµίζω τις σχέσεις µου. Από την άλλη, δεν μπορώ να κρίνω τους δημοσιογράφους, γιατί καταλαβαίνω ότι πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους και κατανοώ και την περιέργεια του κόσµου στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά η απάντησή μου σε όσους νοιάζονται για την προσωπική μου ζωή είναι ότι αρκεί να ξέρουν πως είμαι πάρα πολύ καλά αυτή τη στιγμή και οι λεπτομέρειες περιττεύουν. Δεν θα προσπαθούσα να διαφημίσω τη σχέση μου, αλλά δεν θέλω να μη ζω και να κρύβοµαι κιόλας στην καθημερινότητά μου»

Όσο για το X-Factor, έχει ήδη επαναλάβει δύο σεζόν στη Γεωργία – τη μία από αυτές, μάλιστα, αναδείχτηκε νικήτρια η διαγωνιζόμενη της οποίας ήταν μέντορας. Αποδίδει την επιτυχία του X-Factor στη σοβαρή προσπάθεια του καναλιού να μην εστιάσει στη reality πλευρά του show, στη χημεία των κριτών και, φυσικά, στο ταλέντο των παιδιών. «Έχουμε το ακατέργαστο διαμάντι που με τις φωνητικές του δυνατότητες θα σε κάνει να σταματήσεις ό,τι κάνεις για να το ακούσεις» μας λέει χαρακτηριστικά.

«Δεν έχετε και δεν έχουμε δει όλες τις δυνατότητες των παιδιών ακόμα. Ελπίζω σε κάθε live να εξελίσσονται και να μας συγκλονίζουν. Πάντως, υπάρχουν τέτοιες φωνές, και γυναικείες και αντρικές, στο φετινό X-Factor» συνεχίζει. «Δεν μπορώ να λειτουργήσω με στρατηγική και εκτιμώ πολύ το ταλέντο, αλλά έχω και το μητρικό ένστικτο όσον αφορά την ομάδα μου» τονίζει η coach, που θαυμάζει τον Simon Cowell, τον Louis Walsh και τη Cheryl από τους συναδέλφους της στο εξωτερικό και χαίρεται γιατί μέσα από το talent show, εκτός από τις καλλιτεχνικές της επιλογές, θα γνωρίσει καλύτερα και το χαρακτήρα της.

«Προσπαθώ να είμαι πολύ προσεκτική στα σχόλιά μου γιατί τα έχω περάσει κι εγώ κάποτε και ξέρω πώς νιώθουν τα παιδιά αυτά. Υπάρχουν κορίτσια στη δική μου ομάδα, που είναι στην ηλικία της κόρης μου ή και μικρότερα, και καταλαβαίνω απόλυτα την ψυχολογία τους. Ποτέ δεν υπήρξα ψυχρή γιατί δεν ήθελα να τις πληγώσω» μας λέει η Τάμτα για την παρουσία της στο X-Factor.

Για τη στιγμή όμως που η ίδια –κάτι που σχολιάστηκε πολύ στα social media– απέκλεισε από τα live μια διαγωνιζόμενη από τη Γεωργία, που θύμιζε ακριβώς της δική της ιστορία, τι έχει να πει; «Όταν τραγουδούσε η Άννα από τη Γεωργία, ένιωσα σαν να έχω flashback. Είναι µια εξαιρετική τραγουδίστρια, µια 19χρονη µε ένα παιδί έξι µηνών, που δεν µιλάει ελληνικά και μοιραία, µου ξύπνησε µνήµες. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να µην την πάρω στην τελική οµάδα µου, κυρίως για συναισθηματικούς λόγους.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο νέο InStyle Ιουνίου που κυκλοφορεί

Read More

And More