Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Η βόλτα στα μαγαζιά και η συνάντηση με τον τραγουδιστή που είχε τραγουδήσει στο γάμο τους!

To Σαββατοκύριακο της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου, ανήκει …παραδοσιακά στην οικογένεια. Το γνωστό ζευγάρι που τις καθημερινές εργάζεται πολλές ώρες τόσο για τα sites, όσο και για τις εκπομπές τους στο Epsilon, προσπαθεί να αφιερωθεί τα Σαββατοκύριακα ο ένας στον άλλον αλλά και στα παιδιά τους.

Πριν λίγες μέρες η Τατιάνα με το Νίκο και τα τρια παιδιά το Λάμπη, το Νικόλα και την Λυδία, έκαναν την βόλτα τους στα μαγαζιά της Κηφισιάς. Η Λυδία που έχει γίνει πλέον μια πανέμορφη δεσποινίδα ακολουθεί το στυλ της μαμάς της και στην Τατιάνα, αρέσει να συμβουλεύει στυλιστικά την κόρη της!

Στην βόλτα στην Κηφισιά, ο φωτογραφικός φακός, τους απαθανάτισε την ώρα που συνάντησαν τυχαία τον τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη με την σύζυγό του Δώρα! ο Γιώργος ενθουσιασμένος από τη συνάντηση τους χαιρέτισε όλους εγκάρδια ενώ η Τατιάνα συνομίλησε για λίγη ώρα με το Γιώργο αλλά και την Δώρα.

Δες εδώ που θα βρεις το πουκάμισο που φοράει τη Τατιάνα!

Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν ο τραγουδιστής που είχε τραγουδήσει στο γαμήλιο παρτι που έγινε στο σπίτι τους στη Χαλκίδα, αμέσως μετά τον γάμο τους!


Ο Νίκος Ευαγγελάτος με τον μεγάλο του γιο Λάμπη

Read More

And More