The Voice: Ο Σάκης Ρουβάς ποζάρει με την #TeamSakis στα battles

Ο Σάκης Ρουβάς δουλεύει όλες αυτές τις μέρες με την ομάδα του με στόχο να κερδίσουν τους τηλεθεατές του The Voice of Greece με το show που θα παρουσιάσουν. O coach του talent show βέβαια προσπαθεί ταυτόχρονα να αποφασίσει με ποιους από τους 32 θα συνεχίσει στην επόμενη φάση που είναι τα Knock Outs.

Κι όσο η #TeamSakis κάνει πρόβες, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ θα δούμε απόψε το δεύτερο επεισόδιο με τα battles. Η πρεμιέρα των “μαχών” σάρωσε σπάζοντας κάθε ρεκόρ τηλεθέασης αφού απέσπασε μέχρι και 72,3% (στις γυναίκες 15-24 αφού κατά μέσο όρο καθ΄ όλη τη διάρκεια του χθεσινού) και με σχεδόν 2.000.000 τηλεθεατές να έχουν καθηλωθεί.

Η αγαπημένη τηλεοπτική παρέα κατέγραψε όμως ρεκόρ και στα social media του The Voice. Πάνω από 30.000 social post, πάνω από 250.000 views στα video στο facebook page του Voice και 45.000 likes στο Instagram.

Η συνέχεια αναμένεται πιο εντυπωσιακή απόψε στις 10 το βράδυ με το 2ο επεισόδιο των battles και λίγο πριν το δούμε ο Σάκης μοιράστηκε μία φωτογραφία με την ομάδα του.

Read More

And More