Τόνια Σωτηροπούλου: Βουτιές στη Βουλιαγμένη λίγο πριν φύγει για Ιταλία [pics]

Η Τόνια Σωτηροπούλου επέστρεψε στην Αθήνα! Μετά από ένα ταξίδι στην Ισπανία -μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη- μία ολιγοήμερη παραμονή στην Αμερική αλλά και μία απόδραση στην Ιταλία, βρίσκεται και πάλι πίσω στη χώρα μας. Η όμορφη ηθοποιός, που έχει σαν επαγγελματική της βάση το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα το Λονδίνο, φροντίζει να περνά στην Ελλάδα όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Άλλωστε εδώ βρίσκονται οι πιο κοντινοί της άνθρωποι, η οικογένεια και οι φίλοι της.

Εκτός από τις επαγγελματικές δραστηριότητες που έχει στην Ελλάδα απολαμβάνει και όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Το TLIFE την συνάντησε σε πρόσφατη εξόρμησή της στην παραλία. Η Τόνια Σωτηροπούλου έκανε τις βουτιές στον Αστέρα Βουλιαγμένης λίγο πριν αναχωρήσει για τη Σικελία μαζί με την Ευγενία Σαμαρά.

Για την εμφάνισή της στην αγαπημένη της πλαζ επέλεξε ένα εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό που κολακεύει το καλλίγραμμο κορμί της. Η Τόνια Σωτηροπούλου αγαπά τη μόδα και φροντίζει η ντουλάπα της να έχει πάντα κομψά και όμορφα κομμάτια που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις.

Read More

And More