Tζένη Μπαλατσινού: Η απίστευτη μεταμφίεση του γιου της και οι αποκαλύψεις για τις παραξενιές της!

Μπορεί το Halloween να είναι από τις πιο διάσημες αμερικάνικες γιορτές αλλά φέτος την τίμησαν αρκετοί Έλληνες και φυσικά πολλοί celebrities! Δες εδώ!

Μια από αυτούς ήταν και η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία το διασκέδασε στολίζοντας το σπίτι με τις παραδοσιακές κολοκύθες αλλά και μέσα από τον γιο της Μάξιμο, ο οποίος έκανε μια πραγματικά πετυχημένη και αρκετά… τρομακτική μεταμφίεση.

Μπορεί το 24ωρο της παρουσιάστριας να είναι γεμάτο από τις προετοιμασίες της εκπομπής της αλλά πάντα βρίσκει χρόνο για τα παιδιά της και ιδιαότερα για τον μικρό Μάξιμο που είναι σε ηλικία που την χρειάζεται περισσότερο απο τις δυο μεγάλες κόρες της.

Η Τζένη που περνάει από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της τόσο επαγγελματικά αφού η εκπομπή της Jenny Jenny, απέσπασε τις καλύτερες κριτικές, αλλά και προσωπικά αφού ζει ένα ρομαντικό έρωτα με τον εδώ και δέκα μήνες με τον Ανδρέα Παππά.

H ίδια έχει πει πριν λίγο καιρό για τις φωτογραφίες που αποκάλυψαν τη σχέση της : “Όφειλα να είμαι πιο προσεκτική… Στεναχωρήθηκα, δεν θύμωσα. Σαν κάτι μέσα μου να άδειασε. Δεν μου άρεσε. Και το βάρος πέφτει σε εμένα, που δεν ήμουν προσεκτική. Δεν είναι ωραίο οι κοντινοί σου άνθρωποι να βλέπουν φωτογραφίες από τις προσωπικές στιγμές”.

Ωστόσο πλέον απολαμβάνει τις στιγμές της με το σύντροφό της χωρίς να κρύβεται.

Στην εκπομπή της η Τζένη έκανε αποκαλύψεις για τα τικ και τις παραξενιές της που δεν τα ξέραμε και δεν τα είχε πει ξανά ποτέ πριν: “Δεν θέλω στην βιβλιοθήκη να εξέχει κάτι. Θέλω να είναι τα βιβλία όπως πρέπει. Δεν θέλω στην ντουλάπα το σκούρο να είναι πάνω από το λευκό. Θέλω να είναι σε σειρά οι αποχρώσεις. Γιατί είναι ωραία να ανοίγεις την ντουλάπα σου σαν να είσαι σε ένα μαγαζί και να ψωνίζεις κάθε μέρα από τη δική σου ντουλάπα. Οι κρεμάστρες επίσης θέλω να είναι μόνο από τη μία μεριά”

Δες το βίντεο του zappit

Read More

And More