Τζένη Μπαλατσινού: Θα περάσει τις γιορτές με τα παιδιά της!

Από τον αγώνα του Jenny Jenny για την τηλεθέαση η Τζένη Μπαλατσινού δηλώνει ευχαριστημένη. Η παρουσιάστρια του Mega δουλεύει πάνω σε ένα concept που ήταν δική της πρόταση στο κανάλι και είναι πολύ χαρούμενη. Άλλωστε στο πλευρό της έχει μια πολύ δεμένη παρέα και ευχαριστιέται τα γυρίσματα μαζί τους.

“Τα πράγματα βγαίνουν πιο αβίαστα και απολαυστικά, με θετική ενέργεια και αγάπη για το project για το οποίο προσπαθούμε. Έχει ο καθένας το ρόλο του και αλληλοσυμπληρωνόμαστε”, δηλώνει η Τζένη μιλώντας στο ένθετο “Τηλεόραση” του Ελεύθερου Τύπου.

Η ίδια δεν αρνείται να απαντήσει και για τις “αντιπάλους” της στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, Μαρία Μπεκατώρου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Κατερίνα Καραβάτου. “Όλοι κάνουμε τη δουλειά μας και χαίρομαι ειλικρινά που η πίτα της συγκεκριμένης τηλεοπτικής ζώνης μοιράζεται. Καλώς συμβαίνει ό,τι συμβαίνει και πολλοί άνθρωποι on και off camera έχουν δουλειά σε μια δύσκολη περίοδο για την τηλεόραση και για τη χώρα εν γένει. Η καθεμιά έχει τα δυνατά της σημεία και προχωράμε. Έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι να τελειώσει η σεζόν.

Τέλος, μίλησε για το αν πιστεύει ότι λείπει από την τηλεόραση ο Πέτρος Κωστόπουλος δηλώνοντας πως ναι, ενώ μοιράστηκε και τα σχέδιά της για τις ημέρες των γιορτών. Πού θα της περάσει; “Με τα παιδιά μου και ιδανικά θα ήθελα να ξεκουραστώ”.

Read More

And More