V. Paradis: Ψάχνει σπίτι για να μετακομίσει στο Beverly Hills μετά τον χωρισμό από τον Depp!

Αν και ακούγεται ότι ζουν χωριστά εδώ και μήνες, μόλις χθες επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός τους κι όπως όλα δείχνουν η Vanessa όλο αυτόν τον καιρό προετοίμαζε τη νέα της κατοικία, μακριά από τον Johnny Depp.

Mάλιστα τέλος του Mαΐου απαθανατίστηκε να κοιτάζει σπίτια στο Βeverly Hills.

Life without Johnny: The 39-year-old singer, actress and model was casually dressed as she looked at the expensive properties
v
Το αστέρι από τη Γαλλία, επισκέφτηκε μια σειρά από σπίτια που η τιμή τους ανέρχεται μεταξύ 7.000.000 και 11.000.000 δολάρια. To μοντέλο, τραγουδίστρια και ηθοποιός έδειχνε αρκετά σκυθρωπή στις συναντήσεις της με τους μεσίτες.
Lush home: The French star was seen looking at a number of properties in Malibu and Beverly Hills including this seven bedroom home which is listed at $7,995,000

Ήταν casual ντυμένη, με ένα φαρδύ παντελόνι κι ένα μεγάλο καπέλο. Τα σπίτια που κοίταξε ήταν στο Μαλιμπού και στο Beverly Hills, συμπεριλαμβανομένου μία βίλα με 7 κρεβατοκάμαρες, που η τιμή αγοράς της είναι 7.995.000 δολάρια.

With Johnny visit: The actress is now starting a new life without her former partner Depp after their 14-year relationship ended

Eίδε κι ένα σπίτι με έξι υπνοδωμάτια που έκανε 10.995.000 δολάρια. Η ηθοποιός θέλει να είναι σίγουρη ότι το σπίτι που θα επιλέξει θα είναι το καλύτερο για τα παιδιά τους.

Lush

Ο εκπρόσωπος του Johnny Depp επιβεβαίωσε χθες ότι το ζευγάρι τελικά τράβηξε ξεχωριστούς δρόμους. Φήμες μάλιστα θέλουν τον Johnny να έχει σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του από την ταινία Rum Diary, Amber Heard.

Δύσκολος ο ανταγωνισμός!

Read More

And More