Βάσω Κολλιδά: Φωτογραφίζεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ετοιμάζεται να γεννήσει μαζί με την αδελφή της!

Ο τρόπος που η Βάσω Κολλιδά είχε μάθει πως ήταν έγκυος την πρώτη φορά ήταν λίγο… ανορθόδοξος. Είχε τις υποψίες της και έκανε το τεστ εγκυμοσύνης σ’ ένα café, όπου είχε πάει μαζί με το σύζυγό της, Γιάννη Εμμανουηλίδη και τους κουμπάρους τους, Αντώνη Βλοντάκη και Κορίνα Στεργιάδου.

«Κάποια στιγμή, πήγα στην τουαλέτα του μαγαζιού μαζί με την Κορίνα για να κάνω το τεστ. Δεν σου κρύβω πως είχα ένα προαίσθημα και μόλις βγήκε θετικό, έπαθα σοκ. Ήθελα να πάρω αέρα. Όταν επιστρέψαμε στην παρέα, φίλησα τον Γιάννη και του το “ανακοίνωσα” λίγο συνθηματικά, γιατί ήμασταν μεγάλη παρέα και δεν ήθελα να το μάθει ακόμη κανένας. Εκείνος με κοιτούσε και νόμιζα πως θα λιποθυμήσει. Θυμάμαι πως το πρώτο βράδυ δεν μπορούσα να κλείσω μάτι!». Αυτή τη φορά η χαρμόσυνη είδηση ήταν περισσότερο ορθολογική. «Ήμασταν στο σπίτι όλοι μαζί, και μάλιστα ο μικρός ήταν άρρωστος με 40 πυρετό. Με την πρώτη ευκαιρία που βρήκα ξέκλεψα χρόνο για να κάνω το τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Ήταν κάτι που το περιμέναμε με χαρά» λέει στο περιοδικό Peopel και τη Χριστίνα Ζάχου η Βάσω, καθώς το ζευγάρι επιθυμούσε να χαρίσει ένα αδελφάκι στο γιο του, μεγαλώνοντας την οικογένεια.

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, η υπερπροστατευτική μαμά έχει μιλήσει στο μικρό Γιώργο για τον ερχομό της αδελφής του. «Του έχω εξηγήσει πως έχω στην κοιλιά μου μια μπέμπα και σε λίγο καιρό θα τη δούμε. Ο Γιωργάκης μού φιλάει την κοιλιά μου, με χαϊδεύει και είναι αρκετά προστατευτικός. Μάλιστα, του έχω πει πως όταν γεννηθεί το μωρό θα με βοηθάει να την ταΐσω και να την κάνω μπάνιο. Προς το παρόν, χαίρεται με όλα αυτά, αλλά είμαι σίγουρη πως μόλις δει να πέφτουμε όλοι πάνω από το μωρό θα ζηλέψει λίγο. Πριν από λίγες μέρες είχαμε πάει για ψώνια και ήθελε να πάρουμε σφουγγάρι για το μωρό» λέει γελώντας.

Η Βάσω, λόγω του ευέλικτου επαγγελματικού της ωραρίου, περνάει αρκετό χρόνο με το γιο της. «Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που η μητέρα μου δεν εργαζόταν και γνωρίζω πως έχει αρκετά θετικά. Με τον Γιωργάκη κάνουμε σχεδόν τα πάντα μαζί, είναι το παρεάκι μου. Τους πρώτους μήνες έκλαιγε συνέχεια, δεν καθόταν καθόλου και είχα λίγο τρομάξει που άκουγα μόνο κλάματα. Πλέον τον παίρνω παντού μαζί μου και απολαμβάνουμε πολύ τη βόλτα μας στις κούνιες. Είμαι τυχερή που τα πρώτα χρόνια της ζωής του μπορούσα να είμαι κοντά του, για να διαμορφώσω το χαρακτήρα του, καθώς η μαμά αποτελεί πάντα το πρότυπο για το παιδί της. Από την άλλη, είναι κούραση να είσαι συνεχώς με το παιδί μέσα στο σπίτι, γιατί αισθάνεσαι σαν να μην έχεις προσωπικό χρόνο. Χρειάζεται να βρεις τις ισορροπίες, για να είσαι καλή σε όλους τους ρόλους. Προσωπικά με βοήθησε πολύ το γεγονός πως είχα πρόγραμμα στο παιδί μου. Αυτή τη συμβουλή μπορώ να δώσω σε όλες τις μαμάδες» απαντάει ρίχνοντας συνεχώς ματιές στο μικρό αντράκι της.

Αυτή την περίοδο η οικογένεια Κολυδά έχει διπλή χαρά, καθώς και η δεύτερη κόρη τους, Γωγώ, περιμένει το πρώτο της μωράκι. «Με την αδελφή μου έχουμε μία εβδομάδα διαφορά στην εγκυμοσύνη και έχει πολλή πλάκα. Εκείνη γίνεται πρώτη φορά μανούλα και της είναι όλα πρωτόγνωρα. Η μαμά μας είναι πολύ αγχωμένη γιατί θα γεννήσουμε κοντινές ημερομηνίες και δεν θα ξέρει ποια να πρωτοβοηθήσει. Αν συμπέσουμε να γεννήσουμε μαζί, τουλάχιστον θα είμαστε στο ίδιο νοσοκομείο» λέει η Βάσω.

Ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού ήταν φυσικό να δημιουργήσει νέες ισορροπίες στο ζευγάρι. «Η ζωή μας άλλαξε εντελώς. Από τότε που γίναμε οικογένεια δεθήκαμε περισσότερο. Το πρώτο διάστημα με το μωρό στο σπίτι είχα πέσει με τα μούτρα πάνω του, αλλά αργότερα μπόρεσα να βρω τις ισορροπίες μου. Ο Γιάννης εργάζεται πολλές ώρες και θέλω να περνάω χρόνο μαζί του. Μου αρέσει να βγαίνουμε έξω, να βάζω το μικρό να κοιμηθεί, για να φάμε μαζί το βράδυ και να πούμε τα νέα μας. Είναι σημαντικό να έχεις χρόνο με το σύντροφό σου και να μη χάνεται η επικοινωνία. Το ζευγάρι πρέπει να έχει τον προσωπικό του χρόνο».

Το πρώην μοντέλο, που γνωρίζει τη μόδα εκ των έσω, σχεδιάζει τη δική της συλλογή. Τι προτείνει στις γυναίκες για να είναι καλοντυμένες από το πρωί έως το βράδυ; «Το αγαπημένο μου σύνολο είναι ένα Τ-shirt, μακρύ σακάκι, skinny παντελόνι και αθλητικά παπούτσια. Με το συγκεκριμένο outfit μπορείς να πας από ένα επαγγελματικό ραντεβού μέχρι και τη βραδινή σου έξοδο» συμβουλεύει.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More