Βίκυ Καγιά: Ονειρεμένο Σαββατοκύριακο στην Τοσκάνη για τα γενέθλια του Ηλία Κρασσά! Η θέα που κόβει την ανάσα – Φωτό

Ένα Σαββατοκύριακο διαφορετικό απ΄όλα τα άλλα, περνάει η Βίκυ Καγιά και ο σύζυγός της Ηλίας Κρασσάς! Ο επιχειρηματίας έχει τα γενέθλιά του και το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει κάτι ξεχωριστό για να τα γιορτάσει!

Ένα ταξίδι στην πανέμορφη Τοσκάνη για να ξεκουραστούν και κυρίως να απολαύσουν τις ομορφιές της! Η Βίκυ δήλωσε πρόσφα για την γνωριμία της με τον Ηλία Κρασσά στο ηλεκτρονικό περιοδικό της Τζένης Μπαλατσινού Hope:


“Ήταν σε μία περίοδο της ζωής μου που είχα αφοσιωθεί στη δουλειά μου. Δεν είχα όρεξη ούτε για εξόδους ούτε για φλερτ. Ήθελα με έναν τρόπο να “γιάνω”, οπότε οι προτεραιότητες μου ήταν να κοιμάμαι καλά, να τρώω καλά. Είχα βγει εκτός ρυθμού και προσπαθούσα να αποκτήσω τις ισορροπίες μου. Έκανα ένα γερό ξεσκαρτάρισμα τότε. Έκοψα μαχαίρι τους μισούς μου φίλους, ήταν άτιμη η συμπεριφορά τους. Ναι, όπως το λέω, μου φέρθηκαν χωρίς τιμή φίλοι πολύ κοντινοί. Τότε πέρασα μια πολύ μοναχική περίοδο. Πένθησα γιατί είχα ανάγκη να βιώσω και τη θλίψη μου, και αφού πέρασα όλο αυτό ήρθε ο Ηλίας.

Από την πρώτη στιγμή υπήρξε χημεία μεταξύ μας, αλλά είχα μείνει μόνη καιρό και ήμουν κάπως κλειστή. Για πέντε μήνες κάναμε μόνο επαγγελματικά ραντεβού. Είχε παρατηρήσει πόσο εργασιομανής ήμουν και σκεφτόταν ότι αν μου ζητούσε να βγούμε μπορεί να απέρριπτα την πρόταση, έτσι με “φόρτωσε” με πολλή δουλειά και κάναμε συνέχεια μίτινγκ. Βγάλαμε τελικά το fresh paper, που παντρεύει τη μόδα με τη ζαχαροπλαστική, και βγήκαμε να το γιορτάσουμε. Αυτό ήταν, σαν το καλό κρασί, είχε ζυμωθεί η σχέση”

Η Η ιδιοκτήτρια του Fashion Wokshop by Vicky Kaya μοιράστηκε μαζί μας την εκπληκτική θέα που βλέπει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της και όπως όλα δείχνουν το Σαββατοκύριακο που οργάνωσαν για τα γενέθλια του αγαπημένου της θα τους μείνει αξέχαστο


With my #birthdayboy I am so grateful to have you in my life Love you so very much!#eliasbirthdayweekend #tuscany #preciousfriends #villabordoni #happybirthdaymylove

Read More

And More