Χριστίνα Κοντοβά – Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Μαζί στη ζωή και στο θέατρο! Φωτογραφίες

Είναι ερωτευμένοι, αγαπημένοι, και τους αρέσει να περνάνε μαζί πολλές ώρες της ημέρας! Αυτή την περίοδο περνούν … ακόμη περισσότερες ώρες μαζί αφού συνεργάζονται στη νέα θεατρική παράσταση με τίτλο “Ο μυστήριος mr love”!

Στην παράσταση, που σκηνοθετεί ο Γιώργος Βάλαρης και θα ξεκινήσει στα μέσα του Μάρτη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πρωταγωνιστεί και η Χριστίνα Κοντοβά έχει αναλάβει τα κοστούμια της παράστασης! Δίπλα στον Αλέξανδρο θα είναι η Τζένη Διαγούπη.

Η Χριστίνα και ο Αλέξανδρος, ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό με τους συντελεστές και τον σκηνοθέτη της παράστασης, την οποία θα απολαύσουμε στο μικρό “ΓΚΛΟΡΙΑ”!


Λίγα λόγια για το έργο:

Εκείνος, Ο MR LOVE, ένας γοητευτικός προικοθήρας και απατεωνίσκος που ασκεί γοητεία σε γυναίκες με «κουσούρι» όπως χαρακτηριστικά λέει κ ο ίδιος. Εκείνη η Αδελαίδα Πίντσιν , το «κουσούρι», μια ευτραφής ταπεινή καπελού ρομαντική με συναισθήματα και οικονομίες στην άκρη. Ο θύτης και το θύμα…που πέφτει στην αγκαλιά του από τον ξαφνικό έρωτα που της χτυπάει την πόρτα, τον παντρεύεται , το σκάει μαζί του από το σπίτι και τη δουλειά της και πάει σε ένα φτηνό ξενοδοχείο όπου εκεί διαδραματίζεται η τελευταία πράξη του έργου και της σχέσης τους…Εκεί θα ανακαλύψει τη δική της αλήθεια αλλά και τη δική του, μυστηριακή , καταλυτική, γοητευτική . Θα τον πείσει να μείνει κοντά της και να αλλάξει ζωή; Η αλήθεια της και τα συναισθήματά της θα τον κάνουν να ανακαλύψει την χαμένη αγάπη; Θα μπορέσουν να αγαπησουν τις πληγές του παρελθόντος τους κ να ζησουν μαζί; Ή μήπως το σκοτεινό παρελθόν είναι πιο δυνατό ;

Τα σκηνικά του Διονύση Χριστοφυλογιάννη,
τα κοστούμια της Χριστίνας Κοντοβά και οι φωτισμοί
του Χρήστου Τζιόγκα.
Φωτογραφίες Γιώργος Καλφαμανώλης
Βοηθός Σκηνοθέτη Βασίλης Κουλακιώτης

Read More

And More