Χριστίνα Μπόμπα: Απαντά στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να μπαίνει στο Survivor

Τα δημοσιεύματα ήθελαν τη σύντροφο του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα, να μπαίνει στο Survivor. Απαντώντας στο People και τον Πάνο Γεωργίου, στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη που παραχωρεί, μετά την επιστροφή του ζευγαριού από τον Άγιο Δομίνικο, ξεκαθαρίζει τα πράγματα. Παράλληλα, αποκαλύπτει γιατί δεν θα έπαρνε ποτέ μέρος στο Survivor.

Πώς ήταν η ζωή σου εκεί;
Η ημέρα μου κυλούσε όμορφα, έκανα διακοπές. Διάβαζα, έκανα yoga, brainstorming, μιλούσα με ανθρώπους που με ενέπνεαν για τα επόμενα βήματά μου.

Συζητούσατε με τον Σάκη για τα νούμερα τηλεθέασης;
Η συζήτηση γινόταν από όλα τα άτομα της παραγωγής. Όλοι ήταν χαρούμενοι με το πόσο καλά νούμερα τηλεθέασης σημείωνε, πολύ παραπάνω από τις προβλέψεις.

Όταν επιστρέψατε και καταλάβατε πλήρως την έκταση του φαινομένου, σου έκαναν εντύπωση οι αντιδράσεις του κόσμου;
Αυτό είναι πιο πολύ κομμάτι του Σάκη.

Βλέποντάς το απέξω…
Ήταν ένα ευχάριστο σοκ. Και πριν από το Survivor αγαπούσαν τον Σάκη, τον πλησίαζαν, του μιλούσαν. Ο κόσμος τον αγαπάει, γιατί είναι αυθεντικός. Πλέον αναγνωρίζουν κι εμένα, μας αντιμετωπίζουν σαν ζευγάρι, μας εύχονται «ό,τι καλύτερο», με πολύ θετική διάθεση.

Σε κουράζει αυτό;
Όχι, βέβαια, με χαροποιεί. Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να σου δίνουν αγάπη;

Κάποια στιγμή είχε γραφτεί πως θα μπεις στο παιχνίδι.
Αυτό είναι λίγο αστείο. Πέρα από το γεγονός πως δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο σενάριο, ούτε εγώ θα έμπαινα. Δεν το έχω με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του παιχνιδιού, να πρέπει να αγωνίζομαι καθημερινά υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες και να αντεπεξέρχομαι σε αυτό. Πραγματικά μπράβο σε εκείνους που το κάνουν. Επίσης, είναι πασιφανές, θεωρώ, πως δεν μπορεί να μπει στο παιχνίδι η σύντροφος του παρουσιαστή. Θα ήταν και άδικο.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή

Read More

And More