Υβόννη Μπόσνιακ: Η νέα καθημερινότητα και η ζωή ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο!

Στην Κύπρο ταξιδεύει κάθε εβδομάδα η Υβόννη Μπόσνιακ για τις ανάγκες του show στο οποίο συμμετέχει ως κριτής. Το όμορφο μοντέλο και σχεδιάστρια φροντίζει βέβαια να συνδυάζει τη δουλειά με τη διασκέδαση και να απολαμβάνει κάθε της στιγμή στο νησί της Αφροδίτης. Άλλωστε πλέον περνάει εκεί πολλές μέρες κάθε μήνα.

Τις υπόλοιπες, που βρίσκεται στην Ελλάδα, τρέχει για να τα προλάβει όλα και να είναι συνεπής στις οικογενειακές της υποχρεώσεις αλλά και στη δουλειά της. Σε αυτή την περίοδο της ζωής της έχει επικεντρώσει την προσοχή της στη σειρά ρούχων που λανσάρει με την υπογραφή της και περνάει πολλές ώρες της ημέρας στο ατελιέ της.

Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Βέβαια, πλέον έχει αρχίσει να ανεβάζει ολοένα και περισσότερες φωτογραφίες και από την προσωπική της ζωή. Ακόμα κι αν αυτές έχουν σχέση με τον σύντροφό της Αντώνη Ρέμο. Η Υβόννη φαίνεται πως έχει βρει τις ισορροπίες της και ειδικά μετά τον ερχομό της κόρης τους Ελένης έχει γίνει περισσότερο ανοιχτή στα media.


Ακόμα και στις δημόσιες εμφανίσεις της βλέπουμε να έχει μία μεγαλύτερη άνεση. Το μόνο που δεν αλλάζει είναι η στήριξη στο σύντροφό της που παραμένει πάντα δυνατή.


Συνεχίζει να μοιράζεται τα νέα του τραγούδια ή γενικότερα τραγούδια του στα social media του και είναι πάντα στο πλευρό του ακόμα και στις περιόδους που έχει πάρα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα.

Read More

And More