Zέτα Μακρυπούλια: ”Είμαστε σε φάση χαράς και η Ρούλα Ρέβη κάνει τα πρώτα της ‘βήματα’ με τα μωράκια της”

Για το νέο της ρόλο στην τηλεόραση, όχι όμως ως παρουσιάστρια σε κάποιο show, μίλησε για πρώτη φορά η Ζέτα Μακρυπούλια. Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός αποκάλυψε στην Σόνια Καζόνι και το περιοδικό People πως ξεκινά γυρίσματα για το “Κάτω Παρτάλι”! Η είδηση πως η Ζέτα επιστρέφει στην τηλεόραση, άλλωστε, ήταν κάτι που περίμεναν όλοι πώς και πώς.
Πως προέκυψε άραγε η πρόταση για το Κάτω Παρτάλι όπου θα υποδυθεί ένα νέο ρόλο που θα εισβάλλει στη σειρά;
“Με το συγκεκριμένο σεναριογράφο, τον Λευτέρη Παπαπέτρου, ήταν ένα όνειρό μου να συνεργαστώ, όπως κάθε ηθοποιού νομίζω, γιατί δεν υπάρχει σίριαλ που να έχει κάνει και να μην έχει ενδιαφέρον. Δημιουργεί ρόλους πολύ ελκυστικούς… Ο Λευτέρης με πήρε τηλέφωνο, μια περίοδο που τα σχέδιά μου μπορεί να ήταν άλλα, και βγήκαμε για να μιλήσουμε για το Κάτω Παρτάλι. Τι να σου πω; Του είπα αμέσως ‘ναι’!”.

Τι λέει για το ρόλο της; “Δεν έχω ενημερωθεί πλήρως για το ρόλο, γιατί ετοιμάζει κάποιες αλλαγές στη σειρά, αλλά του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχουμε συνεργαστεί θεατρικά, καθώς διασκευάζει και πολλά έργα, αλλά θα είναι η πρώτη μας τηλεοπτική συνάντηση. Ξέρω πως θα δημιουργήσει έναν ωραίο ρόλο και ό,τι μου πει θα το κάνω με μεγάλη χαρά”. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν άμεσα, αφού η Ζέτα εμφανίζεται από τα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου σε ένα ρόλο-έκπληξη.
Τι ανέφερε για το έντονο τηλεοπτικό “φλερτ” που δέχτηκε από το Epsilon; “Δεν θα μπω σε διαδικασία να σχολιάσω μία μία τις προτάσεις, αλλά και το συγκεκριμένο κανάλι, όπως όλα όσα με προσέγγισαν, με αντιμετώπισε άκρως επαγγελματικά και με μια ωραία διάθεση, καθώς θέλουν να δώσουν μια ώθηση διαφορετική σε ένα νέο κανάλι. Δεν έχω ακόμη απαντήσει ούτε εκεί, αλλά τα πράγματα μπαίνουν πλέον σε μία ροή”, είπε.

Για το αν θα γίνει νονά στα μωράκια της καλής της φίλης και φωτογράφου Ρούλας Ρέβη, ξεκαθαρίζει: “Δεν είπα πως δεν θα ήθελα, αλλά πως δεν έχουμε συζητήσει κάτι τέτοιο. Εννοείται πως αν η Ρούλα μου το ζητήσει, δεν θα της αρνηθώ, απλά θα της πω και τα δεδομένα. Έχω βαφτίσει τα μωρά των δύο κολλητών μου, με τις οποίες είμαστε χρόνια φίλες, και παρόλο που ήμασταν πολύ δεμένες και βλεπόμασταν πολύ συχνά, όταν έκαναν παιδιά, η ζωή τους άλλαξε. Εμένα, πάλι, η δουλειά μου είναι περίεργη. Τις μέρες που έχω θέατρο, για παράδειγμα, μπορώ να μιλήσω στο τηλέφωνο ή να πάω για φαγητό μετά τις 12.00 το βράδυ, που οι φίλες μου κοιμούνται. Λόγω της δουλειάς και του τρελού ωραρίου δεν είναι εύκολο να είσαι τυπική νονά. Το κάνω, αλλά με τη βοήθεια των γονιών, καθώς οι φίλες μου καταλαβαίνουν. Έτσι, μπορεί να έρθουν ακόμα και εκείνες με τα παιδιά στο σπίτι για να περάσουμε ένα μεσημέρι μαζί. Αν, λοιπόν, μου ζητήσει κάτι τέτοιο η Ρούλα, θα της εξηγήσω τις συνθήκες και θα το κάνω με χαρά. Πριν καν προλάβουμε να κάνουμε μεταξύ μας κάποιες κουβέντες, δεν είναι ωραίο να γράφονται πράγματα. Δεν έχει, όμως, φτάσει ακόμα αυτή η ώρα. Είμαστε σε φάση χαράς και η Ρούλα κάνει τα πρώτα της ‘βήματα’ με τα μωράκια της”.

Τέλος, για τις ερωτήσεις που της κάνουν συνέχεια, για το αν θα παντρευτεί, απαντά: “Ο κόσμος δεν με ρωτά πότε θα παντρευτώ με τον Μιχάλη. Οι μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες έρχονται και μου λένε. Δεν χρειάζεται να παντρευτείς, είδαμε και εμείς πώς είναι ο γάμος, Έχουν εκ μοντερνιστεί οι παλαιότερες γενιές, αλλά όχι τα περιοδικά”.
Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More