Ζέτα Μακρυπούλια: Τι απαντά στη δήλωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη ότι μαγειρεύει καλύτερα από τη μαμά του [vid]

Πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου στο θέατρο Γκλόρια ετοιμάζεται να κάνει η Ζέτα Μακρυπούλια. Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Ιδιωτικές ζωές” και η κάμερα του Happy Day τη συνάντησε στις πρόβες. Η οικοδέσποινα του Ρουκ Ζουκ ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο τραγουδιστής σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στην ίδια εκπομπή είχε μιλήσει με πολύ όμορφα λόγια για εκείνη. “Ο Μιχάλης λέει ωραία πράγματα για μένα. Να’ναι καλά”, σχολίασε η ίδια με μία αμηχανία.

Ανάμεσα σε άλλα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε πει ότι η αγαπημένη του μαγειρεύει καλύτερα από τη μαμά του. “Είναι αστείο να απαντήσω κάτι μέσα από την κάμερα στον άνθρωπο με τον οποίο μένω μαζί”, είπε γελώντας η Ζέτα Μακυπούλια, για να συμπληρώσει: “Στο σπίτι με τον Μιχάλη είμαστε καλά.”

Η ίδια ρωτήθηκε όμως και για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού μιας είναι πολλά χρόνια μαζί με τον σύντροφό της και οι περισσότερες από τις φίλες της έχουν αρχίσει να αποκτούν μωρά. “Δεν περιμένω να κάνουν οι πολύ στενοί μου άνθρωποι παιδιά για να κάνω κι εγώ”, είπε.

Read More

And More