Αγγελική Ηλιάδη: Δεν αποχωρίζεται τα παιδιά της για περισσότερες από 24 ώρες!

Μπορεί το επάγγελμα της να απαιτεί πολύ συχνά από την Αγγελική Ηλιάδη να ταξιδεύει εντός και εκτός Ελλάδας και να αποχωρίζεται για λίγο τους δύο γιους της Μπαμπίνο και Βασίλη, όμως εκείνη φροντίζει αυτά τα ταξίδια να διαρκούν όσο λιγότερο γίνεται.

Τελευταίο παράδειγμα το ταξίδι αστραπή που πραγματοποίησε στην Θεσσαλονίκη (δες εδώ περισσότερες λεπτομέρειες). Η γνωστή τραγουδίστρια αφού βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε λιγότερο από 24 ώρες ήταν πίσω στο σπίτι της στα νότια προάστια και κατέγραφε τις τρυφερές στιγμές που μοιραζόταν με τον μικρό της γιο Βασίλη.

Άλλωστε όπως αναφέρει το μότο που μοιράστηκε πρόσφατα μέσω των social media: “Έχεις μια ζωή για να δουλεύεις, αλλά τα παιδιά σου θα παραμείνουν μικρά μόνο για λίγο”. Η τραγουδίστρια φαίνεται αποφασισμένη να εφαρμόσει το παραπάνω μότο στην δική της ζωή και να μην χάνει στιγμή από την παιδική ηλικία των μικρών της αγγέλων. Και αυτές τις στιγμές φροντίζει να τις καταγράφει και να τις κρατάει αναλλοίωτες στον χρόνο για πάντα.

Δες τις καλύτερες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί κατά καιρούς στο Instagram με πρωταγωνιστές τον Μπαμπίνο και τον Βασίλη της.


Ο Βασίλης στην αγκαλιά του πατέρα του Σάββα Γκέντσογλου.



Read More

And More